ACNEWS

Vírusosan is ringbe szállna Dobos Evelin

Foto: youtube-képernyőkép
Foto: youtube-képernyőkép
A shownak folytatódnia kell…
Hirdetés
Ad image

Berki Mazsi ezt írta a közösségi médiában a leendő Sztárboxos ellenfelének: „Horog is mehet, azt nem bírják a bacik! Én telefonon már elmondtam az útravalót! Gyógyulj olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan körbeugrálod a ringet”.  Rácz Jenő is biztatja: „Nem lesz semmi baj, erősebb vagy mindennél!!”

Egyelőre azonban nem lehet tudni, képes lesz-e vasárnap ringbe szállni Dobos Evelin. A Sztárbox döntőse minden erejével azon van, hogy összeszedje magát és vasárnap kiálljon Berki Mazsi ellen – írja a blikk.hu

Dobos Evelin két nappal a döntő előtt került kórházba vírusos megbetegedés miatt:

„Tegnap éjjel sajnos bekaptam egy vírust, ami nagyon megviselt, minden kijött belőlem. Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szállni. Küldjetek erőt!” – kéri a követőit Evelin az Instagramon.

Az rtl.hu-nak sikerült utolérnie Evelint a kórházban:

„Sosem jön jókor egy betegség, de ez most nagyon rosszkor érkezett. Nagyon legyengültem és még nem vagyok jól, de remélem, hamarosan jobban leszek és ringbe tudok szállni” – mondta, majd hozzátette:

„Ezért dolgoztam az edzőmmel hónapokon át, nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben.”

(Fotó: youtube)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés