ACNEWS

Visszakéri a Nagy Ő-től a szexi bugyija kulcsát a TV2 szőke sztárja

Szőke Erika a Nagy Ő-nél hagyta a bugyija kulcsát Fotó: TV2
Szőke Erika a Nagy Ő-nél hagyta a bugyija kulcsát Fotó: TV2
Szőke Erika a játékban titkos ajándékot nyomott Jákob Zoli kezébe: a szexi bugyijának kulcsát. Ezt szeretné visszakapni.
Hirdetés
Ad image

Mozgalmas nyáron van túl Szőke Erika német nyelvtanár. A TV2 Nagy Ő című műsorából ismert szőke lány a kiesése után egyedül elindult, bele a világba. A kis Fiat 500-asával Németországig autózott egy zenei fesztiválra. Utána a nővérével bevették Lyont, két hétig együtt lógtak mindenhol. Az ősz viszont magányos volt számára és szürke. Hétköznaponként a soroksári és a szentlőrinci erdőben sétálgatott. Most pedig, hogy itt a tél, bekuckózott otthon, spanyol nyelvű regényeket olvas. Legfeljebb énekelni jár el egy kórusba, vagy beül a moziba, hogy megnézzen egy művészfilmet. De ki ez a lány, akinek szépsége, műveltsége, cizellált nőiessége miatt a fél ország sokáig úgy hitte, befutó lesz a Nagy Ő oldalán? Majd az ósdi rózsaceremónia után a többi visszautasított lányhoz hasonlóan fél órája maradt, hogy éjnek idején összecsomagoljon és távozzon a turai luxuskastélyból?

Cicákkal és tyúkokkal beszélgetett

„Kunszentmiklóson voltam gyerek. Anyukám három műszakban dolgozott a postán. Napközben mackóalsóban jártam, fára másztam, biciklivel száguldoztam végig a sáros, kis utcákon. Ha elfáradtam, elgurultam a nagymamámhoz, ahol a cicákkal és a tyúkokkal beszélgettem” – mesélte az AcNews-nak Erika.

Szőke Erika érti a tyúkok nyelvét, de a Nagy Ő-vel elbeszéltek egymás mellett Fotó: Szőke Erika

„Aztán tízévesen megpördült velem a Föld: elvesztettem a végtelennek hitt szabadságot, amikor bentlakásos katolikus iskolába kerültem.  Reggel imával indult a nap, percre beosztva éltem a napjaimat. Míg otthon minden pillanatban rácsodálkoztam a világra, a katolikus iskolában lelassult az élet. Esténként telesírtam könnyeimmel a kispárnámat. Pedig az apácák mindent megtettek, hogy enyhítsék az iszonyatos honvágyamat, még kötni is megtanítottak, de csak hazavágytam.”

Ezen a nőn gondolkodott Jákob Zoli Fotó: Szőke Erika

Erika elárulta: az édesanyja a háta mögött nevezte be a Nagy Ő című műsorba. A lány amikor ezt megtudta, kézzel-lábbal tiltakozott az ötlet ellen. „Anyu látta, hogy egyedül vagyok. Mindig kérdezgette, hogy lesz így unokám?” – mesélte Erika. – „Én pedig csak azt hajtogattam: nincs az az isten, hogy elmenjek a Nagy Ő műsorába. Aztán csak elmentem.”

Egy pillanat alatt túltette magát Jákob Zolin

A nyelvtanárnő  eleinte kalandnak fogta fel a műsort, a kastélyban pedig már a helyén kezelte a dolgot. Erika úgy véli, Jákob Zoli soha nem találja meg a Nagy Ő-jét. Elvált férfiként a műsor után különösen nehéz dolga van. Hiszen nem tudhatja, ki az, aki őszintén, önmagáért közeledik hozzá. „Nem félek a szerelemtől, tudom, vár valahol egy férfi, akinek harmadszor már nemcsak menyasszonya, de a felesége is leszek. Hogy nem Jákob Zolinak hívják? Annyi baj legyen – mondta nevetve Erika. – Zolit férfiként vonzónak találtam, bár nálam nem a külső az elsődleges szempont. Az nagyon imponált, ahogy felépítette a világát. Hogy a saját erejéből lett sikeres. De amikor az egyik rózsaceremónián azt mondta, hogy gondolkodik azon, hogy adjon-e nekem virágot, már tudtam: számomra ez a játék véget ért. Egy pillanat alatt elengedtem az egészet.”

Szőke Erika harmadszor is menyasszony lenne Fotó: Szőke Erika

Szőke Erika a búcsúzásnál elárulta: amikor még versenyben volt, Jákob Zolinak adta a bugyija díszes kulcsát. Amit egyszer szeretne visszakapni tőle. Bár a nyelvtanárnő csupán az édesanyjával karácsonyozik, mégis boldog. Mert mint mondja, minden nap kap a sorstól olyan pillanatot, aminek örülhet, vagy amin tud nevetni. És most, advent idején nincs is ennél fontosabb.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés