ACNEWS

Visszatér a vasárnapi boltzár

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Vasárnap senki ne akarjon bevásárolni. Sőt, jövőhét hétfőn sem. Mutatjuk, hogyan lesz a boltok nyitvatartása pünkösdkor.
Hirdetés
Ad image

A pünkösd 2024-ben május 19-20-ra esik és mindkettő nap munkaszüneti nap, így az élelmiszerboltok is zárva tartanak majd.

A pünkösdi hosszú hétvégén egyedül szombaton lesznek nyitva a boltok. Utána sem május 19-én, vasárnap, sem pedig május 20-án, hétfőn nem lehet majd vásárolni. Pünkösdkor zárva lesz a legtöbb üzletlánc, így az Aldi, az Auchan, a Spar, a Penny, a CBA a Lidl, a Tesco, a Príma, a Coop és a Reál sem lesz nyitva két napon keresztül. Az élelmiszerboltok május 18-án, szombaton a szokott nyitvatartás szerint várják a vásárlókat, és május 21-én keddtől ismét a szokott rend szerint lesznek nyitva – írja a mindmegette.

Van persze kivétel. A non-stop éjjel-nappali üzletek május 19-20-án is nyitva lesznek. A benzinkúton működő boltokban is lehet majd élelmiszert vásárolni az ünnepnapon. De nyitva lesznek még azok a trafikok is, amelyek családi tulajdonban működnek, a virágboltok, valamint az újságosok is. Továbbá a településeken, vagy azok vonzáskörzetében ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés