ACNEWS

Viszik az autókat a budapesti rakpartról

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
A 660 cm körüli várható vízállás miatt a rakparton maradt autókat biztosságos helyre szállítják. Az elhelyezésükről a tulajdonosok értesítést kaphatnak
Hirdetés
Ad image

A Duna emelkedő vízszintje miatt megkezdték a lezárt, kedden várhatóan több helyen víz alá kerülő budai és pesti alsó rakparton hagyott gépjárművek elszállítását – közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel. Az autók elszállítását a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) végzi a katasztrófavédelem segítségével.

Elszállítás előtt a FÖRI munkatársai megpróbálják felvenni a kapcsolatot az üzembentartóval, ha az bejegyeztette a gépjármű-nyilvántartásba a telefonos elérhetőségét. Ha ezt nem tette meg, vagy az üzembentartó valamilyen okból nem tud megjelenni a helyszínen, az autót biztonságos helyre szállítják.

Az elszállított gépjárművek üzembentartói a Fővárosi Ügyeleti és Irányító Központ 0-24 órában hívható 301-7500-s telefonszámán vagy a https://fori.hu/elszallitott-jarmuvek oldalon kaphatnak felvilágosítást gépjárművük elhelyezéséről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés