ACNEWS

Vitray Tamás és felesége 10 évet kért a sorstól

Vitray Tamás 10 évig szeretne együtt lenni a feleségével Fotó: ATV
Vitray Tamás 10 évig szeretne együtt lenni a feleségével Fotó: ATV
Minden idők legnagyobb magyar riportere ezt mondta a feleségéről: "...előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám."
Hirdetés
Ad image

Vitray Tamás televíziós riporterként olyan magasra tette a lécet, amit soha senki nem tudott még csak megközelíteni sem. Mint azt az AcNews megírta, a 91 éves tévés negyedszer is megnősült. A szomszédasszonya, Éva lett a felesége, aki korábban operaénekes volt. Vitray most a Story magazinnak ismét meglepő dolgokat mesélt a házasságáról. Mint mondta, legalább 10 év közös együttlétet kértek a sorstól.

„Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen vendég Gerendás Péter volt, természetesen a gitárjával. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni. Most ott tartunk, két héttel az esküvőnk után, hogy Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzá költözöm és a helyemre az egyes sorszámú unokám, ’véletlenül’ Tomi jön a párjával.”

Vitray szerinte felesége vállalt nagyobbat ebben a házasságban. „Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok.” Vitray-Ivens Éva úgy fogalmazott a lapnak: „Csak annyit mondhatok, azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés