ACNEWS

Vízbe fojtotta két lányát az elszegényedett tanárnő hétfőn

Fotó: AcNews
Fotó: AcNews
Félt a jelentől, félt a jövőtől.
Hirdetés
Ad image

Egy 36 éves logopédus tanár vízbe fojtotta a 7 éves és a 7 hónapos lányát. Az egyéni vállalkozóként dolgozó logopédus tanárt komoly félelmek gyötörték a jövőjükkel kapcsolatban, válságos időszakot élt át, anyagilag megroggyant, nem tudta fizetni se a lakása, se a praxisa hiteleit. Feltételezhető, hogy az osztrák anya egyre inkább pszichés vészhelyzetbe manőverezte magát.

Hétfőn reggel a két lányát absdorfi házuk medencébe fojtotta – egészen addig tartotta őket a víz alatt, amíg már nem mozdultak. Ezt követően bevitte őket a házba. A két gyerek szörnyű haláltusáját a térfigyelő kamera örökítette meg.

Ezt követően értesítette a gyermekek apját a tragédiáról, és öngyilkosságot jelentett be. A megdöbbent apa hétfőn 9 óra 23 perckor tárcsázta a 911-et. A mentők és a rendőrök hada sietett a házhoz, de a lányokon már nem lehetett segíteni.   

Eközben a nő autóba ült és direkt egy fának csapódott. De csak egyszerűen kidöntötte a mindössze 15 centiméter átmérőjű fát az autójával. A nőt kórházba szállították és letartóztatták.

Kedden délelőtt kérelmet nyújtottak be a nő törvényszéki orvos-szakértői intézetbe helyezésére. Ha a nőt őrültnek nyilvánítják, egy törvényszéki orvos-szakértői intézetben töltheti el „büntetését – írja a heute.at

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés