ACNEWS

Vízibomba ölte meg a féléves kislányt Bujon – VIDEÓ

Az édesanya pár percre hagyta egyedül a gyerekeit, akkor történt a tragédia/fotó: MTI
Az édesanya pár percre hagyta egyedül a gyerekeit, akkor történt a tragédia/fotó: MTI
Az édesanya pár percre az udvaron hagyta a kislányát, és bement a házba. Mire visszament, addigra megtörtént a baj.
Hirdetés
Ad image

Az édesanya egy éve költözött a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei faluba. A legkisebb gyermeke csupán féléves volt, a középső 2, a legidősebb pedig 4 esztendős. Szomszédai szerint anyjuk példásan nevelte őket, szerdán mégis a legnagyobb csapást kellett elszenvednie.

Miközben az édesanya a házban volt, a legkisebb kislánynak a 4 éves testvére egy vízzel töltött lufit, úgynevezett vízibombát adott a kezébe. Ő pedig megrágta, és lenyelte a lufi darabját. Fuldokolni kezdett. A házból kilépő édesanya felkapta a csöppséget a karjába, úgy szaladt a szomszédba segítségét.

„Hogy lenyelte-e vagy sem, azt próbáltuk megnézni. Lenyúltunk a torkába, de nem sikerült a lufit felhúzni, kiszedni a szájából. Együtt csináltuk az újraélesztést, amíg a mentők ki nem érkeztek” – nyilatkozta az egyik szomszédasszony a TV2 Tényeknek. Bár rohamkocsi és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, az orvosok egy órán át hiába küzdöttek a gyerek megmentéséért.

„A rendőrség a tragédia napján gondatlanságból elkövetett emberölés miatt hallgatta ki az édesanyát, aki nem tett vallomást” – nyilatkozta Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője. Az édesanya egyébként szabadlábon védekezik. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár öt év szabadságvesztésre is ítélhetik.

A videót ide kattintva megtekintheti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés