ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

VV: a rendőrség nyomoz, az RTL hallgat a szexuális erőszak miatt

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Feljelentették az RTL Való Világ műsorában VV Dzsigerit, aki szexuálisan zaklatta a játékostársát, VV Giadát.
Hirdetés
Ad image

Szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Való Világban történtek miatt. Mint azt az AcNews megírta, a csatorna kirúgta a luxusvillából VV Dzsigerit, aki a kamerák kereszttüzében próbált benyúlni a tiltakozó lány bugyijába. A lány kínjában nevetgélt, tiltakozott majd visítva követelte, hogy a fiú hagyja békén. Végül Giada úgy szájon vágta a fiút, hogy kiserkent a vére, ez kijózanította.

Megdöbbent a pszichológus

A gyomorforgató esetről készült felvétel a Redditen megtekinthető, az AcNews nem teszi közzé. Közben felháborodott kommentek születtek arról, hogy amennyiben az RTL nem zárja ki a fiút, feljelentik a csatornát a médiahatóságnál. Ez megtörtént. Érdeklődtünk a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, az alábbi választ kaptuk.

„Tisztelt Szerkesztő Úr! Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben egy magánszemély tett feljelentést, amely alapján a BRFK szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást. Tisztelettel: BRFK”

Ebből kiderült, hogy nem az RTL tette a feljelentést, ami nehezen elfogadható. Lapunk megkereste Hal Melinda pszichológust, aki döbbenten nézte a képsorokat. Majd így vélekedett a látottakról. „A szexuális erőszak minden formája közügy, kifejezetten hivatkozva a televíziós csatorna által közvetített tartalmakra. Hiszen fiatalok milliói számára káros például szolgál. Amennyiben az RTL nem határolódik el a történtektől, az komoly etika hiba – vélte a pszichológus. – Ilyen esetben az áldozatnak azonnal pszichológiai segítséget kell nyújtani, hiszen a villában lelki és fizikai trauma érte” – tette hozzá a szakember.

Háborognak a nézők

Az esettel kapcsolatban megkerestük az RTL-t, azt kérték írásban küldjük el a kérdéseinket. Ma délelőtt 09 óra 26-kor az alábbi kérdéseket küldtük át a produkció sajtósának. Azóta várjuk a választ.

1. Tett-e az RTL az ügyben rendőrségi  feljelentést? Ha igen, miért? Ha nem, miért? / 2. Az RTL miért hagyta, hogy a szexuális zaklatás a videón is látható mértékig elfajuljon? / 3. Az RTL miért nem hozta nyilvánosságra a kizárás valódi okát? / 4. Az RTL elhatárolódott-e a nyilvánosság előtt (a műsorban, a neten, stb) a történtektől? Ha igen, hol, mikor? 

Még mindig hiába várunk az RTL válaszára. Eközben a Reditten felháborodott kommentekkel ostromolják az RTL-t. Sokan nem értik, miért nem avatkoztak be, küldtek be a villába biztonsági őrt. Miért hagyták, hogy a dolgok szexuális zaklatásig fajuljanak. „En ugy bepanikoltam volna hogy lehet engem zartak volna ki, en ilyenkor ha kell kinyomom meg a szemet is utok harapok” – írta egy kommentelő.

„Ha ezt kamerák előtt így nyomja, mit csinálhat mikor senki nem látja?” – tette fel a kérdést egy néző. „Ez szexuális erőszak!!! A lány nemi szervébe próbált minden erejével nyúlni, úgy hogy lefogta őt és a lány száját is lefogta ne tudjon sikítani!!! Amikor arcon vágta akkor hagyta abba, hiába ütötte a hátát is…” – háborgott egy posztoló.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés