ACNEWS

VV Anett rájött, hogy elszúrta az életét

A lebénulást épphogy csak megúszó Béres Anett kezd lemondani arról, hogy gyereke szülessen: most a Tinderen keresi az igazit.

Hirdetés
Ad image

A lebénulást épphogy csak megúszó Béres Anett kezd lemondani arról, hogy gyereke szülessen: most a Tinderen keresi az igazit.

Anett a nyáron Ayahuasca-szertartáson vett részt, amelynek következtében rosszul lett, súlyos sérüléseket szerzett, életveszélyes állapotba került, majd többször is megműtötték. Újra kellett gondolnia az életét és levonni a tanulságokat. 

„Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy gyerekem és férjem legyen, és nem tudom, hol baltáztam el így az életemet, hogy még mindig egyedül vagyok. Persze, bármi lehetséges, de a gyerekvállaláshoz már nagyon a »végstádiumban« vagyok. Számomra nagyon fontos a házasság, és olyan valakivel szeretném összekötni az életemet, akivel aztán együtt öregszünk meg, ugyanis egész életemben a nagyszüleim kapcsolata volt a példa előttem, akik 50 évig voltak házasok.Elképzelhető, hogy én pont ezzel rontottam el, hogy mindig a tökéletességet kerestem” – árulta el a Blikknek Anett, aki az előző párjával már felvetette a közös gyermek gondolatát, ám végül máshogy alakultak a dolgok. Ettől függetlenül azonban továbbra is szeretne anyává válni.

„Nem mondtam le az anyaságról, és nehéz lesz elfogadnom, ha mégsem jön össze, de nem mindenáron ragaszkodom hozzá, ugyanis számomra elengedhetetlen, hogy családban neveljem fel a gyerekemet” – szögezte le  a fiatal nő, aki a szakítás után igencsak nehezen ismerkedett, a teaszeánszos balesete pedig minderre csak rátett még egy lapáttal.

„Az előző párommal hét évig voltunk kapcsolatban, és tényleg azt hittem, hogy örökre együtt maradunk; még a nevét is rátetováltattam a kezemre, és azóta több kezelésen voltam, hogy ezt eltüntessem. Egy ideje már felregisztráltam a Tinderre, de még senkivel nem jutottam el a találkozóig, ugyanis nem feltétlenül éreztem magam randiképesnek. De ha jön valaki, aki nagyon megtetszik, nyitott vagyok egy kapcsolatra. Számomra az ideális férfi legalább öt évvel idősebb nálam. Külső tekintetében nincs konkrét ideálom, de a borostás férfiak nagyon tetszenek” –  árulta el a Hot! Magazinnak Anett, aki most a Tinderen keresi az igazit.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés