ACNEWS

VV Fanni milliói a legjobb helyre kerültek

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub
De mégsem örül neki senki igazán.
Hirdetés
Ad image

VV Fanni gyilkosa hiába kutatott a lány lakásában, nem jutott a pénz nyomára. Hat év után azonban az előkerült milliók nagy része a valóság-szereplő édesanyjához, Katalinhoz kerültek – írja a Blikk.

A pénz csak a nyomozás kezdetén lett meg, a hatóság pedig – a szabályok szerint – bűnjelként lefoglalta. VV Fanni halála előtt vette ki ötmilliónyi spórolt pénzét a bankból – ám XIII. kerületi bérelt lakásában úgy eldugta, hogy gyilkosa, B. László hiába kutatott az ingatlanban, egy fillért sem talált.

– Múlt hét pénteken a gyászoló szülők megkapták a pénz egy részét. Pontosabban azt, ami forintban volt – közölte a család jogi képviselője, dr. Lichy József. – A svájci frankot akkor utalják majd át nekik, ha nyitnak egy ehhez szükséges számlát. Hiába van szó több millió forintról, Katalin és a férje egyetlen pillanatig sem örültek, hiszen mindenüket odaadnák, ha lányukat még egyszer magukhoz ölelhetnék

A család megkapta Fanni autóját is, használni mégsem tudják a kocsit. A jármű forgalmi engedélye abban a retikülben volt, amelyet a lány gyilkosa eltüntetett. Az okmány nélkül a kocsi használhatatlan.

– Új forgalmit csak Fanni nevére lehetne kiállítani, hiszen a halottá nyilvánítása hivatalosan még nem történt meg. Amennyiben egy polgári peres eljárásban ez megtörténik és kiállítják a halotti anyakönyvi kivonatot, akkor a közjegyző kiadja Fanni értékeit a családjának. Ekkor tudnak majd Katalinék új forgalmi engedélyt csináltatni – fűzte hozzá az ügyvéd.

Mint emlékezetes, Novozánszki Fanni 2017-ben tűnt el. Kamerafelvétel bizonyítja, hogy albérleti lakásában legutoljára a dunaújvárosi B. László járt, s ő volt az, aki az eszméletlen vagy már halott (ezt a szakértő sem tudta pontosan megállapítani – A szerk.) lányt a lakásból kihozta, majd az autójába tette. A férfi ezután Siófokra ment, majd Szalkszentmártonba hajtott. A legnagyobb valószínűség szerint ott a Dunába dobta a már halott Fannit. A lány holtteste a mai napig nem került elő. B. László mindvégig tagadta, hogy ő ölte meg Fannit. A férfi a tettéért húszéves börtönbüntetést kapott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés