ACNEWS

VV KRISZTI CSALÓDOTT – A PASIJA VISSZATÉRT AZ EXÉHEZ

VV Kriszti Fotó: RTL
VV Kriszti Fotó: RTL

Több, mint egy hónap eltelt már, mióta Kriszti megnyerte a ValóVilágot. Most elmondta mi minden történt vele azóta.

Hirdetés
Ad image

Kriszti azon kevés villalakók közé tartozik, aki nem az internet népe előtt éli életét. Ritkábban posztol, mint egykori lakótársai, ezért kevesebbet is lehet tudni a mindennapjairól. A napi-reality már több, mint egy hónapja véget ért, ő azonban a sztárságot még nem igazán érzi át. Mikor felkerestük, éppen készülődött, hiszen különleges küldetést választott magának erre a napra.

„Próbálok keresni magamnak valami ruhát, hogy el tudjak indulni. Meg akarok ma látogatni egy-két hobbi-boltot, hogy süthető gyurmát tudjak vásárolni. Szeretnék egy arcot, vagy maszkot készíteni, amit aztán kifestek. Egyelőre magamnak készítem, de ha jól sikerülnek, lehet tovább adom majd. Valahogy le kell kötnöm magam” – sorolta az AcNewsnak Kriszti, aki a villalét előtt nem volt társasági lény, de most valahogy hiányolja maga körül az embereket.

„Nincs sok dolgom a hétköznapokban. Sokat olvasok otthon, próbálok visszatérni az életbe. Legtöbbször egyedül vagyok. A ValóVilágban sok ember vett körül a nap minden percében, pedig én szeretem a magányt. Most viszont hiányérzetem van. Nincs kifejezettem olyan baráti társaságom, akikkel napi kapcsolatban vagyok. Néha találkozom pár ismerőssel, akikkel megiszom valamit, de ez nem gyakori” – folytatta a szőke rasztalány, majd elmondta azt is, hogy azt tervezgeti, hogy saját csatornát csinál a Youtube-on, ahol egy kamerába kibeszéli a gondolatait. Csakúgy, mint a riportszobában a villaléte alatt.

A beszélgetés során Kriszti hangja nem volt olyan vidáman csengő, mint a legutóbbi AcNews interjúban. Ennek pedig megvan a nyomós oka.

„Hullámzó személyiség vagyok. Könnyen leszek melankólikus hangulatú, de ugyanolyan hamar tudnak nagyon jó kedvre deríteni pár kedves szóval. Nemrégiben összeismerkedtem egy sráccal. Randizgattunk, de nem történt köztünk semmi olyan testiség. Az sajnos már véget ért. Amikor elkezdtünk beszélgetni, szakított az akkori barátnőjével. Aztán egyik hétvégén újra találkozott az exével, és végül őt választotta helyettem. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem esett rosszul, de szerencsére nem volt még komoly a dolog. Nagyon vágyom egy társra, de mélyebb kapcsolatra vágyom.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés