ACNEWS

VV Soma: Totál kiégtem

Az egykori Való Világ nyertesnél olyan szindrómát diagnosztizáltak,  amely már az egészségére is kihatnak.

Hirdetés
Ad image

Az egykori Való Világ nyertesnél olyan szindrómát diagnosztizáltak,  amely már az egészségére is kihatnak.

Farkas Soma a közösségi oldalán jelentette be követőinek, hogy bizonytalan időre felfüggeszti a streamer (olyan játékos, aki az interneten közvetíti, ahogy játszik) karrierjét, mert a mentális egészsége nem a legjobb mostanában.

Mint kiderült burnout-szindrómát diagnosztizáltak nála, mely egy ideje már eszkalálódott benne.

„Körül-belül másfél hónapja tart, eleinte nem is tudtam, hogy mi ez. Egyszerűen csak azt éreztem, hogy teljesen kimerültem. Ha már hajnali háromkor ágyban voltam örültem, általában pirkadatkor hajtottam álomra a fejem, de még akkor sem tudtam elaludni, folyamatosan kattogott az agyam” – kezdte lapunknak Soma, akinek az életvitele miatt megromlott az egészségi állapota is.

„Egyszerűen túltoltam a streamelést, a vállalkozást, és a civil munkámat. Egyedül hajnalban maradt idő magamra, napi 1-2 órát pihentem, akkor is éberen aludtam, és egyszerűen besokalltam. Aztán jöttek a tünetek. Gyakran előfordul, hogy egyszerűen csak azt érzem, hogy zsibbad az egész testem, és ugyan érzem, hogy fáradt vagyok, de ha valaki kikeltene az ágyból, hogy most fussak le pár kört, akkor meg tudnám tenni. Néha rám jön a hangulatingadozás is. Az egyik pillanatban még tök jól vagyok, jó kedvem van, aztán hirtelen nem látom semminek sem értelmét, és elmegy az életkedvem. Szakember segítségét kértem, aki elmondta, hogy burnout-szindrómám van, tehát totál kiégtem.  Jelenleg  keményen dolgozunk a gyógyulásomon, de nem tudom, mennyi időbe fog telni, mire teljesen rendbe jövök. Az is lehet egy év lesz. Ezért is tartok határozatlan időre szünetet a streamelésben, és próbálok befelé összpontosítani. Úgy érzem új szakasz fog érkezni az életembe.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés