ACNEWS

Yvonne Dederick: Féltem, hogy megöl a volt férjem

Kegyetlen lánykori emlékei se tántorították el attól az üzletasszonyt, hogy a fegyverek iránti szenvedélyének hódoljon.

Hirdetés
Ad image

Kegyetlen lánykori emlékei se tántorították el attól az üzletasszonyt, hogy a fegyverek iránti szenvedélyének hódoljon.

Igazán belevaló szenvedélyéről tett tanúbizonyságot Yvonne Dederick. Az üzletasszony ugyanis az egyik Instagram-képen mutatta meg, mennyi fegyver díszíti az irodáját. A sztár fegyverekhez fűződő viszonyáról már a könyvében, a Pályakezdő milliárdosokban is mesélt, amikor még tizenévesen hozzáment egy amerikai férfihoz, akivel Kentucky-ban éltek, ahol a minden napjai részét képezték a fegyverek, sőt tinilányként neki is több pisztolya volt már.

„Már kislányként is jártam vadászni, csakúgy mint Ketucky-ban szinte mindenki. Nyest, mókus, szarvas… teljesen normális elfoglaltság ez ott a helyiek életében. A fegyvertartási szabályok nagyon lazák, Amerikában gyakorlatilag bárkinek lehet fegyvere. Én is rendszeresen jártam lőni, nagyon szerettem. Az első férjemnek sok fegyvere volt, ő is rendszeresen vadászott. Féltem tőle, mert egy hirtelen haragú ember volt. Emlékszem, amikor bejelentettem neki, hogy elhagyom, előtte minden fegyvert elpakoltam, mert féltem, hogy megöl” – árulta el az AcNewsnak Yvonne, akit fiatalkori traumái se tántorítottak el attól, hogy a fegyvereknek hódoljon.

„Jártam lőtérre, néha vadászni, bár mostanában nincs ehhez társaságom, pedig néha jól esne. Nem csak jó program, de a vadhús fogyasztása nagyon egészséges, imádok velük dolgozni. A szenvedélyem a másik férjem mellett se hagyott alább. Többszáz éves fegyvereket, relikviákat gyűjtöttünk, ami most az irodám falát díszíti. Sokan az gondolnák, hogy egy ilyen csajnak nem fegyverekkel van tele az irodája, sokak szerint nagyon pasis, de számomra így megfelelő, imádom ahogy kinéz. Elképesztően értékes darabok, biztos itt maradnak még velem, azt nem tudom, hogy a gyerekeim egy nap mit kezdenek majd vele, mert rájuk kevésbé ragadt át ez a fajta gyűjtőszenvedély” – mesélte lapunknak Yvonne.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés