ACNEWS

Yvonne Dederick: Látok rá esélyt, hogy megnyeri az X-Faktort a lányom!

Mindenkit megdöbbentett, amikor Mardoll, azaz Catherine Dederick megjelent az X-Faktor válogatóján.

Hirdetés
Ad image

Mindenkit megdöbbentett, amikor Mardoll, azaz Catherine Dederick megjelent az X-Faktor válogatóján.

Alighogy véget ért a Survivor, egy újabb műsorban tűnt fel Yvonne lánya, Catherine Dederick. Azt idáig is tudni lehetett, hogy a Mardoll művésznéven tevékenykedő lány igazán tehetséges rapper, de sokakat váratlanul ért, amikor megjelent az RTL Klub tehetségkutató műsorának színpadán. Az édesanyja most az AcNewsnak mesélte el, mi a lánya célja ezzel az újabb megmérettetéssel.

„Már korábban is tervben volt, hogy részt vesz a hazai X-Faktor castingján Catherine, de akkor még New Yorkban élt. Most viszont jó ideje már Magyarországon van, még a Covid-időszak alatt jött, és azóta nem is nagyon ment el. A tengerentúlon bizonyos körökben már ismert a neve, volt jópár fellépése is. De most a koncertek Amerikában még mindig akadoznak, ezért úgy döntött, hogy itt az ideje itthon is megmutatni magát” – kezdte lapunknak Yvonne, aki kitűnő lehetőségnek tartja a műsort.

„Bár már van színpadi tapasztalata, ami talán egy kis előny is lehet számára, szerintem az X-Faktor jó fejlődési lehetőség lesz neki. Sokat tud majd alakulni ebben a műsorban, ha még tovább jutna. Általában a saját dalait énekli angol nyelven. Egy kicsit izgult is a válogató előtt, hogyan fogadja majd a közönség. Nagyon boldog vagyok, hogy továbbjutott. A stílust tekintve ő a lázadó női rappert hozza, nem tudom még mennyire vevő erre a magyar közönség. Illetve az is érdekes lesz, hogy mennyire képes majd kilépni a komfortzónájából és más műfajban előadni dalokat, akár magyarul is. De ő amúgy is szereti próbálgatni magát, átlépni a határait. Erre jó példa a Survivoros szereplése is.”

Yvonne bízik benne, hogy a lánya az élő show műsorig menetel majd.

„Abszolút látok rá esélyt, hogy megnyeri az X-Faktort! Nagyban kell gondolkozni. De ha úgy alakul, hogy kiesik, gondoskodunk arról, hogy ez ne szegje kedvét a zenei karriertől. Az biztos, hogy harcolni fog és teljes erőbedobással dolgozik majd. Ha bejut majd az élő show-ba a legkézenfekvőbb az lenne, ha ByeAlex lenne a mentora, hozzá áll legközelebb az ő stílusa, ugyanakkor az is érdekes lenne, hogyha egy teljesen más habitusú mentora lenne, és kihívások elé állítaná.”

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés