ACNEWS

Zalatnay Cini a nagybeteg Kóbor Jánosról: Imádkozom érte!

Az énekesnő döbbenten hallotta, hogy korábban nem oltatta be magát az Omega frontembere.

Hirdetés
Ad image

Az énekesnő döbbenten hallotta, hogy korábban nem oltatta be magát az Omega frontembere.

Az egész országot sokkolta, hogy napok óta kórházban kezelik Kóbor Jánost a Blikk információi szerint. A zenész ugyanis az AcNews pár héttel ezelőtti interjújában a jövő évi hatvan éves jubileumi koncertsorozatra készüléséről mesélt, kirobbanó formában volt, nyoma se volt annak, hogy bármi baja lenne.

„Ha a járvány engedi, akkor jövőre nem csak országos, de európai turnéra indulunk. Két éve nem álltunk színpadon, fogalmam sincs milyen lesz, de tudom, meg kell csinálnunk, ha a Jóisten is ezt akarja” – nyilatkozta szeptember végén Kóbor.

Az Omega frontemberének állapotáról egyelőre nincsenek konkrét információk, annyi biztos, hogy napok óta kórházi kezelésre szorul. Aggodalomra ad okot, hogy a család teljes hírzárlatot rendelt el az ügyben. A megjelent cikkek alatt több rajongó arra gyanakszik, hogy a sztár koronavírusos, de ezt nem erősítették meg. Megkerestük Kóbor jó barátját, Zalatnay Saroltát, akit sokkolt az énekes betegsége.

Fotó: TV2

„Elég közeli, ahogy a néhai Benkő Laci vagy a Balázs Fecó volt, Isten nyugosztalja őket. Azért nem tudok és nem akarok véleményt nyilvánítani, mert amikor ez az egész pandémia elkezdődött, akkor én is oltásellenesnek indultam, mert féltem már gyerekként is a tűtől és mindig cirkuszoltam anyukámnak, ha oltásra kellett menni. Rögtön rosszul vagyok tőle. Most hamar megváltozott a véleményem, mert a baráti köröm tagjai, a családom és a kollégák sorra kapták el ezt a csúnya betegséget. Ekkor beláttam, hogy menni kell oltakozni. Pont Meckyvel beszéltem erről és ő kérdezte, hogy miért döntöttem emellett. Szerettem volna a magamat, a lányomat, a környezetemet és a rajongóimat is védeni a koncerteken. Döbbenten hallottam korábban, hogy nem oltatta be magát, nem tudom, hogy azóta ez változott-e, hiszen csinos neje, kisgyereke, unokája van. Ha ezen a véleményén nem változtatott a közelmúltban, akkor nagyon nagy lehet a baj és a Jóisten segítse meg őt! Megértem a család hírzárlatát, de én lekommunikálnám a helyükben Mecky állapotát a sajtó és a rajongók kedvéért” – mondta lapunknak Zalatnay, aki amióta megtudta a hírt, folyamatosan fohászkodik barátjáért.

„Imádkozom érte! Mind a korát, mind a szellemi állapotát meghazudtolja, igazi harcos, hiszek benne. Omegás korunk óta imádom, 1967 óta. Erős, élni akar és nagyon jó esze van. Nagyon hasonlítunk ebben. A közelmúltban én is beteg voltam. Két hétig nem tudtam beszélni, köhögtem, orrom folyt, szerencsére nem Covid, de féltem. Két hét múlva megyek a harmadik oltásomra. Az emberek is félnek, hiszen egyre több előadást mondanak le. Félő, hogy a művészek nehéz helyzetbe kerülnek megint. Hónapokkal tolják el a bulikat, jövőre a 75 éves jubileumi bulisorozatomat nehéz így megszervezni, a nyári két Arénás Táncdalfesztivált is lemondták. Bízom benne, hogy minél gyorsabban túl leszünk ezen a hullámon” – mesélte Cini.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés