ACNEWS

Zalatnay Sarolta a gyásztól megtörten nyilatkozott: Teljesen berekedt a hangom az idegeskedéstől

Az énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg mindenkivel a hírt, miszerint kedden elhunyt 13 éves magyar vizslája, Sára. Cini megtörten nyilatkozott lapunknak.

Hirdetés
Ad image

Az énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg mindenkivel a hírt, miszerint kedden elhunyt 13 éves magyar vizslája, Sára. Cini megtörten nyilatkozott lapunknak.

Zalatnay Sarolta közismerten nagy állatbarát hírében áll, hiszen már gyerekkora óta különleges kapcsolat fűzi őt hozzájuk. Az énekesnő az otthonát két magyar vizslával, hét macskával és egy lóval osztotta meg. Egészen idáig. Cini a Facebook oldalán közölte mindenkivel a lesújtó hírt, miszerint kedden elhunyt a szívéhez talán legközelebb álló négylábúja, Sára. Kiskedvence közel 13 éven keresztül volt hű társa, kettőjük viszonya pedig már túlmutatott az ember-állat kapcsolaton, bejegyzésében is úgy említi őt, mint embertársát.

„Tegnap meghalt Sára, a vizsla lány, aki az elmúlt 13 évben embertársam volt. Kicsit enyhíti a fájdalmat, hogy kis vizslám, Panka két éve itt van velünk. Sára, borzasztóan hiányzol, szívünkben őrzünk örökké” – írta.

Sárát szinte az egész ország ismerte, hiszen az énekesnő gyakran magával vitte őt koncertekre és tévéműsorokba egyaránt. Egyik legemlékezetesebb szereplése 2015 decemberében volt, amikor Cinivel a Fem3 reggeli műsorában vendégeskedtek. Sára ugyanis folyamatosan elaludt az énekesnő ölében, mosolyt csalva ezzel műsorvezető és a nézők arcára. Talán a lámpaláz tehette, mert Sára nem mindig volt ám ilyen fáradékony, sőt, az énekesnő látványos fogyása többek között a kutyájának volt köszönhető, aki rendszeresen elkísérte őt futni. Sári pedig nemcsak a sportban jeleskedett, de az énekesnő lelkéhez is közelebb tudott férkőzni. Cini korábban elmondta, hogy kiskedvence szinte olvas a gondolataiban, és már a híresség nézéséből tudta, ha valami gond van. Érthető hát, hogy Zalatnay Sarolta rendkívül nagy veszteségként éli Sára eltávozását.

„Teljesen berekedt a hangom az idegeskedéstől, beszélni is alig tudok” – mondta megtörten az AcNews-nak az énekesnő, aki megértésünket kérve, nem kívánt többet nyilatkozni a szeretett négylábúja elvesztéséről. Csupán a rövid, de annál szívbemarkolóbb bejegyzéséből tudni, hogy a mély fájdalmát a másik vizsla, Panka tudja enyhíteni. Cini a kiskutyát annak idején kifejezetten Sára mellé fogadta örökbe, hogy az idősödő állatnak lehessen egy barátja.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés