ACNEWS

Zalatnay Saroltának Tóth Gabi lett a példaképe

Szívesen énekelne az egyházfő előtt. Fotó: tv2play
Szívesen énekelne az egyházfő előtt. Fotó: tv2play
Hirdetés
Ad image

Tóth Gabi példáját követve Cini is szívesen énekelne az egyházfő előtt.

Ferenc pápa április 28-án érkezik Magyarországra. Az egyházfő egyik felvezető műsorszáma a Papp László Budapest Sportarénában Rúzsa Magdi lesz, de a pápalátogatás alkalmával fellép Dolhai Attila, Nagy Bogi, Dánielfy Gergő, Szőcs Reni és Szandi is .

Bár Zalatnay Sarolta nem szerepel az előadók között, ő is nagyon örül a pápa érkezésének.

„Boldogan énekelném a pápa előtt az Ave Mariát! Evangélikus vagyok, az édesanyám az evangélikus püspök mellett szolgált. A Bécsi kapu téri templom kórusában énekeltem kislányként” – mondta a Borsnak az énekesnő, aki a lapnak azt is elárulta, milyen gyakran imádkozik:

„Hiszek Istenben, gyakran imádkozom. Minden este lefekvéskor elmondok egy imát a szeretteimért, akik már nem lehetnek velem. De az élőkért, a saját egészségemért is. A fellépéseim előtt is rendszeresen imádkozom, a hangomért, hiszen mindig élőben énekelek, és fontos, hogy mi történik a színpadon”- fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, ő még akkor is nyakán viselte a keresztet, amikor nem volt engedélyezett,

A pápa 2021 szeptemberében látogatott el a magyar fővárosba, a szentmise előtt pedig Tóth Gabi lépett fel, aki egy egyházi éneket adott elő, népzenekari kísérettel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés