ACNEWS

2024. September 15.   |   Enikő, Melitta napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Zámbó Jimmy forog a sírjában, rajongói lecsalózták a fivérét

Fotó: MTI
Fotó: MTI
A Király dühös rajongói csalónak nevezték Zámbó Árpit, aki – szerintük – meggyalázza a halott testvére, Jimmy emlékét.
Hirdetés
Ad image

Alighanem Zámbó Jimmy forog  sírjában azért, mert rajongói csalónak nevezték a dalait éneklő fivérét, Árpit. A botrány a Boglári Szüreti Fesztiválon robbant ki, ahol Árpi fellépett. Ez az, ami nem nyerte el a közönség tetszését. Ezt szóvá is tették, volt, aki egyenesen csalónak nevezte Jimmy testvérét. És azzal vádolta, hogy meggyalázza a Király emlékét. Sokak szerint minden Jimmy emlékkoncert felvételről megy, Árpi valójában nem is tud énekelni.

„Sem én, sem a családom nem foglalkozik azzal, hogy ki mit ír vagy mit hazudozik, mert ezzel sajnos nekünk számolni kell – reagált Zámbó Árpi az éles kritikákra a Tények Pluszban. – Én nem vagyok egy nagyképű ember, beismerem, ha hibázok, ha rosszul csinálok valamit. De azt gondolom, hogy 23 év nagyon hosszú idő, és ez a 23 év bebizonyította azt, hogy valamit jól csinálunk – vélte Árpi.

Azt elismerte, hogy a koncerteknek vannak olyan elemei, ahol felvételeket is használnak. Amit sosem tagadtak. Sőt, egyértelművé tették, hogy csak így van lehetőség arra, hogy Jimmy hangja is felcsendüljön az előadásokon. De az nem igaz, hogy nincsenek élő elemek, és hogy ő a testvére tollaival ékeskedne. Hiszen a legsikeresebb dalokban, mint a Bukott diák vagy a Jó asszony, Árpi is közreműködött.

„Egyszer aztán behívott a süketszobába. Nem is értettem, hogy mit akar tőlem. Mire azt mondta: Figyelj, van egy ötletem. Ezt ketten énekeljük el. Na itt születettek meg gyakorlatilag azok a duettek” – idézte fel a történteket Jimmy testvére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés