ACNEWS

Zámbó Jimmy haláláról 25 év után feloldják a titkosítást

Fotó: MTI
Fotó: MTI
Összeugrott a család: kiderül végre, pontosan ki a felelős a tragikus sorsú Király hirtelen bekövetkezett haláláért.
Hirdetés
Ad image

Amikor Zámbó Jimmy 23 évvel ezelőtt meghalt, a hatóság 25 évre titkosította az ügyében indult vizsgálat részleteit. Hogy mi szükség volt erre, az újabb rejtély, ami csak erősítette a találgatásokat, a feltevéseket. Két év múlva azonban lejár a határidő, feloldják a titkosítást és minden kérdésre, kétkedésre hozzáférhető választ adnak a nyomozati jegyzőkönyvek. A hír máisr kiverte a biztosítékot a Zámbó családban – írta a Hot! magazin nyomán. Jimmy nővére például nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön az akták titka.

“Fogalmam sincs, hogy kinek kell kérelmeznie, hogy hosszabbítsák meg a titkosítást, de akinek erre módja van, az tegye meg, és engedjük el végre Jimmykét! – jelentette ki. Nem úgy Jimmy testvére, Árpi – akit zavar, hogy se nyomozati anyagot, se boncolási jegyzőkönyvet nem látott a család anno. Ő a titkosítás feloldása mellett érvel, mondván így végre kiderülne, hogy ki a felelős a testvére haláláért. “Szeretném tudni, mi van abban az iratban, és szeretnénk jogászokkal átnézetni” – nyilatkozta.

Viszont a Király legidősebb fia, Zámbó Krisztián másképpen vélekedik az édesapjával kapcsolatos titkosításról: “Ha az én kezembe kerül, soha nem fogom a nyilvánosság elé tárni! Szeretném, ha végre békében nyugodna, és a zenei munkássága miatt emlékeznének rá”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés