ACNEWS

Zámbó Krisztián büszke, de még simítana Jimmy viaszképmásán

Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
Még változtatnak Zámbó Jimmy viaszszobrán, de Krisztián szerint megható, hogy annyi sztár közül, aki él, vagy élt, pont őt választották.
Hirdetés
Ad image

A napokban megnyitott a budapesti Mada Tussauds panoptikum, ahol számtalan híresség kapott helyet. A legtöbben azonban Zámbó Jimmyre voltak kíváncsiak. A közzétett fotók tanúsága szerint ugyan a Király felismerhető a viaszszoborról, sokáig elnézegetve azonban, valahogy mégsem stimmel minden. Ez többeknek is feltűnt.

„Oly jellegzetes volt az arca… sajnos nem őt ábrázolták. De boldogság, hogy ott van” – írta egy kommentelő a Facebookon Zámbó Krisztián képe alá.

„Hát, nem tudom kire hasonlít, de nem Jimmyre az biztos” – tette hozzá egy másik.

„Szeretem a dalait, szuper énekes volt! Neked nagy nagy büszkeség hisz van kire! De nekem nem hasonlít az arca!” – fejtette ki egy harmadik.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy az ikon fia, Krisztián hogyan látta viszont elhunyt édesapját.

„Egy olyan emberről, aki már nincs köztünk, nem könnyű képek alapján szobrot készíteni. Van még egy-két simítani való rajta, ezt jeleztem is a vezetőség felé, de egyébként nagyon sok hasonlóságot láttam. Az álla kicsit nekem túl nagynak, és kockásnak hatott. Ha kicsit távolabbról nézi az ember, egyértelmű, hogy ő az. Profin megcsinálták. Ha édesapám még élne, ez lenne számára a legnagyobb kitüntetés”- mondta az AcNewsnak Zámbó Krisztián.

„Megható számomra, hogy annyi sztár közül, aki él, vagy élt, pont őt választották. Két és fél évvel ezelőtt hívtak fel minket, hogy szeretnék kiállítani őt. A fellépőruha is, ami a szobron van, eredeti. A család adta oda. Tiszteletreméltó dolog ez. Nagyon büszke vagyok.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés