ACNEWS

Zámbó Krisztián: Meg lehet érteni a nagynéném felháborodását

Az énekes kiáll a nagynénje, Marietta mellett, de a pereskedésből szeretne kimaradni.

Hirdetés
Ad image

Az énekes kiáll a nagynénje, Marietta mellett, de a pereskedésből szeretne kimaradni.

Nemrégiben robbant a hír, hogy Jimmy testvére, Marietta annyira felháborodott A Király sorozatban látottakon, hogy úgy döntött, bepereli a műsort sugárzó streaming szolgáltatót, és az alkotókat is.

Lapunk kíváncsi volt a sorozat egy másik kulcsszereplőjének a véleményére. Zámbó Jimmy fia, Krisztián az AcNewsnak elmondta, mindenki sejthette, mi kerül a képernyőre, hiszen előre egyeztettek.

„Mit szólhatnék ehhez? Köztudott, hogy ez egy fikciós sorozat. Mindenki ismerte a forgatókönyvet, persze más, ha azt már ténylegesen látjuk a képernyőn. Tény, hogy Marietta nem olyan ember, mint amilyennek beállítják a karakterét a sorozatban. Pereskedni én nem szoktam, de megértem őt természetesen, hogy ezt az utat választja.  Számomra is akadnak a produkcióban kissé meredek részek, de az vitathatatlan, hogy A Király egy mestermunka” – kezdte lapunknak Krisztián.

„Marietta a nagynéném, szeretem őt, és mellette állok, de ha tényleg perre kerül sor, akkor én abból szeretnék kimaradni. Meg lehet érteni a családtagok felháborodását, de szerintem nem a médiában kellett volna kijelenteni, hogy jogi útra terelik az ügyet.”

A legendás énekes fia egyébként úgy gondolja, hogy 10 rész kissé kevés ahhoz, hogy lefedje az édesapja életét.

„Annyi minden történt az édesapám élete során, hogy szerintem simán lehetett volna csinálni egy 20-30 részes sorozatot is belőle. Akkor a karaktereket is jobban ki lehetett volna dolgozni.”

Zámbó Marietta többek között azt nehezményezte, ahogy az édesanyját és őt ábrázolják.

„Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt, és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg. Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják” – mondta zaklatottan az énekes testvére korábban a Blikknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés