ACNEWS

Zámbó Krisztián ronggyá verné Puzsért a Sztárboxban

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Zámbó Jimmy fia hadat üzent az ország megmondóemberének, akit nem a kocsma elé, hanem a szorítóba hívott egy pofozkodásra.
Hirdetés
Ad image

„Puzsér Róberttel például szívesen megmérettetném magam. Aput már annyiszor a szájára vette, hogy lenne mit elrendeznünk a ringben. Elég tenyérbemászó pali. De azért előtte nem ártana ledobnom 10-15 kilót, mert most elég nagy a fejem” – idézte a 24.hu Zámbó Krisztiánt.

Nyilván a celebek világában sem szívleli mindenki a másikat. Ott is vannak, akik ilyen-olyan okok miatt egymás ellenségei. De ez önmagában még nem ok arra, hogy ringbe álljon az ember és hülyére veresse magát. A sokmilliós pénzdíj azonban már elegendő motiváció arra, hogy a celebek ellenségképet építsenek.

Mint azt az AcNews megírta, a legutóbbi Sztárboxban az első fordulóból kiesett versenyzők például 17 millió forinttal lettek gazdagabbak. A továbbjutóknak pedig 22 millió forint landolt a bankszámlájukon. Ennek tükrében lehet találgatni, hogy a döntőben mennyi pénz ütötte a versenyzők markát. És ott van még a nagy médiafelhajtás, a megugrott népszerűség, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Gondoljunk csak Berki Mazsira, aki Sztárbox előtt azon kívül, hogy a kislányát neveli, semmit nem tett le az asztalra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés