ACNEWS

Zelenszkij brutálisan nagy pofont kapott Vitalij Klicskótól

Fotó: MTI/EPA/Ukrán Sajtószolgálat
Fotó: MTI/EPA/Ukrán Sajtószolgálat
Kijev polgármesteréről, a sokszoros ökölvívó világbajnokról köztudott, hogy kifejezetten nem szereti az ukrán elnököt.
Hirdetés
Ad image

Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere kijelentette, hogy ő az ukrán fegyveres erők vezetőjének pártján áll, abban a vitában, amit Zelenszkij ukrán elnök gerjesztett. Klicsko Zaluzsnijnak adott igazat, aki még novemberben azt állította The Economist-nak, hogy patthelyzetbe került az orosz-ukrán háború. Ezt amúgy az azóta eltelt idő is igazolta.

Mint azt az AcNews megírta, Zaluzsnij nyilatkozatán éktelen haragra gerjedt az ukrán elnök. Zelenszkij kézzel-lábbal tiltakozott még a patthelyzet felvetése ellen is. Ugyanis szerinte ez megosztja a Nyugatot, emiatt nem kapnak annyi pénzt, támogatást a háború folytatásához.  Vitalij Klicsko most a 20 Minuten nevű című svájci lapnap adott interjút, ahol megkérdezték tőle: szerinte Valerij Zaluzsnij tévedett-e, amikor az ukrán fronton kialakult helyzetet nyilvánosan zsákutcának nevezte. A kijevi polgármester szerint a főparancsnok igazat mondott.

„Az emberek időnként nem akarják hallani az igazságot. Ő elmagyarázta, hogy mi a helyzet egy olyan területen, ami az ő felelősségi köre. Természetesen lebeghetünk eufóriában, és hazudhatunk a saját népünknek, illetve a partnereinknek, de nem tehetjük ezt örökké” – idézte az economx.hu Kijev polgármesterének nyilatkozatát. Klicsko üzenete minden bizonnyal eljutott már Zelenszkijhez, ami – ökölvívó nyelven – felért egy KO-val.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés