ACNEWS

Zelenszkij „úgy nézett ki, mint egy két lábon járó hulla”

Fotó: MTI/EPA/Ukrán Sajtószolgálat
Fotó: MTI/EPA/Ukrán Sajtószolgálat
Az ukrán konfliktus első hónapjaiban az ukrán elnök ijesztően kimerültnek tűnt. Hiába próbálja bizonyítani az ellenkezőjét; egyre rosszabbul van.
Hirdetés
Ad image

Az ukrán konfliktus első hónapjaiban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kimerültnek látszott és nagyon rosszul nézett ki. Erről Simon Shuster amerikai újságíró számolt be, aki egy évet töltött az elnök társaságában.

„Az ukrán konfliktus első hónapjai után Zelenszkij arca sápadt lett. A napfény és a friss levegő hiányára panaszkodott” – írja Shuster a Telegraph kiadásában megjelent írásában. Hozzátette, hogy ez a helyzet aggodalmat keltett a munkatársai körében.

Zelenszkij egyik segédje szerint az elnök ” úgy nézett ki, mint egy két lábon járó hulla”. A cikk szerzője idézi a segédet: „Egy élő ember nem nézhet ki így”. Shuster azt is megjegyzi, hogy a konfliktus első hónapjaiban Zelenszkij élelemhiányban szenvedett, mivel egy szűk bunkerben kellett élnie, ahol korlátozott volt a táplálék.

Az elmúlt két év is jelentős változásokat hozott Volodimir Zelenszkij külsejében, ami komoly egészségügyi problémákra utal – írja írja az ura.news. Mykola Azarov volt ukrán miniszterelnök szerint Zelenszkij nyugati útjai nem csupán arra irányulnak, hogy további pénzügyi és katonai segélyt kapjon, hanem azt is igyekeznek bizonyítani, hogy az elnöknél nincsenek komoly egészségügyi problémák. Azarov azonban hangsúlyozza, hogy a problémák léteznek és egyre súlyosbodnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés