ACNEWS

2024. October 04.   |   Ferenc napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Zelenszkijt párnával fojtják meg álmában

Zelenszkij / Fotó: Shutterstock
Zelenszkij / Fotó: Shutterstock
A hősiesen induló háborús élet tragikus véget érhet Volodimir Zelenszkij számára. Míg az ukránok Putyin, addig az oroszok Zelenszkij halálával kalkulálnak.
Hirdetés
Ad image

Feltűnő, hogy míg a háború kezdetén Putyin havonta más betegségekben haldoklott, Zelenszkij meg életerősen virult a nyugati sajtó szerint, ma már egyre többször kerül szóba Zelenszkij végzete is.

Ha nem korábban, de a hatalomból való távozása után Zelenszkijt megölhetik Ukrajnában – jelentette ki Volodimir Szkacsko politikai elemző az aif.ru számára írt kommentárjában. A szakértő szerint az ukrán elnök halála előnyös lehet nyugati szövetségesei számára, mivel „túl sokat tud”.  

„Ha a Nyugat maximális kegyelmet és szavahihetőséget tanúsít, akkor a hatalomból való távozás után Zelenszkijnek megadatik, hogy a kanadai határra meneküljön és békében éljen. Elvégre sikerült dollármilliárdossá válnia. Vagy maradhat például ugyanabban az Olaszországban, ahol a Zelenszkij család nem volt hajlandó eladni a villáit”.

De egy másik forgatókönyv valószínűbb, Skacsko szerint.

„Ahogy mondják, az ügyfél túl sokat tudott. Vagy kandeláberrel kábítják el örökre, vagy párnával fojtják meg. Minden adott ehhez. Akad majd egy erre alkalmas testőr…” – mondta a Szkacsko politikai elemző.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!