ACNEWS

Zokogtak a nők: Kótai Misi bedobta a törölközőt a Farm VIP-ben

Kótai Misi távozása nagy űrt hagyott a csapattársak lelkében Fotó: TV2 Farm VIP
Kótai Misi távozása nagy űrt hagyott a csapattársak lelkében Fotó: TV2 Farm VIP
A sokszoros világbajnok bunyósnak elege lett, kiszállt a versenyből, amiért őszintén megsiratták a csapattársai.
Hirdetés
Ad image

Kótai Mihály ökölvívó a Farm VIP legszimpatikusabb ikonikus szereplője volt, derűs humorával, nyugalmával okkal vívta ki a társai szeretetét. Sokat őrlődött mire meghozta a döntését. Majd félrehívta Gáspár Zsoltit, hogy elmondja, hogy itt a vége, kiszáll.

„Elfáradtam ebben az egész környezetben. Elég nehéz, mert a srácokat nagyon megszerettem. Nagyon élveztem. De itt a vége” közölte, majd a pirosaknak is elmondta, hogy elköszön tőlük. Én most kilépek a játékból, nekem itt a vége. Elfáradtam. Nagyon rossz érzés, tényleg nagyon örülök, hogy megismertelek titeket. Remélem, fogunk még találkozni, de nem itt a farmon, mert dolgozni nem nagyon szeretek” – próbálta humorral oldani a helyzetet.Balogh Edina és Polgár Tünde összeomlott, zokogva reagált a hírre.

„Akárhogy is, az emberek összekapaszkodnak, távol vagyunk a szeretteinktől, akik rohadtul hiányoznak. Misi a legközelebb állt a lelkemhez, elmondhatatlanul fog hiányozni” – magyarázta sírdogálva Balogh Edina. „Sok mindenre felkészültem, de arra nem, hogy az ember pár nap alatt mennyire közel kerül emberekhez… Tényleg olyan, mintha a családból kiszakítanának valakit. Nem hiszem, hogy van ennél fájdalmasabb dolog” – magyarázta könnyes szemmel  Tünde – írta a blikk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés