ACNEWS

12 nappal az esküvő után tudta meg, hogy férfi a felesége

Fotó: Képernyőkép / Youtube
Fotó: Képernyőkép / Youtube
Online ismerkedtek meg, majd élőben is randiztak. A lány folyton eltakarta az arcát, és az eksüvő után sem mutatta meg magát. Gyanús lett.
Hirdetés
Ad image

A fiatalember 2023-ban a közösségi médiában ismerkedett meg leendő házastársával, a szintén 26 éves Kanza Adindával. A pár nemcsak levelezett egymással, hanem a virtuális ismeretségük után egy éven belül személyesen is találkoztak. A személyes találkozók során Adinda hagyományos muszlim nikábot viselt, amely az egész arcát eltakarta. Ezt a fiatalember az iszlám iránti odaadásnak tekintette, és egyértelmű pluszpontként szolgált a „hölgy” számára.

A pár elhatározta, hogy összeházasodik, és megállapodtak abban, hogy egy kis szertartást tartanak a vőlegény házában. Adinda elmondta vőlegényének, hogy már nincs családja, mivel édesanyja meghalt, édesapja pedig egyszerűen eltűnt az életéből. Kicsit később azonban kiderült, hogy ez a szomorú történet kitaláció volt.

A fiatalember nem sokkal az esküvő után gyanakodni kezdett új feleségére. A lány kerülte az intimitást, előbb egészségi állapotára, majd a menstruációjára hivatkozva. A becsapott vőlegény szerint a lány a férje családjával sem volt hajlandó kommunikálni, és otthon továbbra is viselte a nikábot.

Bripka Ridwan, a Naringgulai Rendőrség bűnügyi osztályának vezetője a helyi médiának elmondta: „A.K. szülei kezdettől fogva gyanakodtak Adindára, aki, valahányszor meghívták látogatóba, ritkán lépett kapcsolatba a jelenlévőkkel, inkább hallgatott. Kanza Adinda mindig a hagyományos muszlim ruházat mögé rejtette a külsejét”.

A vőlegénynek elege lett ebből az egészből. Tizenkét nappal az esküvő után A.K. megtalálta a felesége címét, és elment oda látogatóba. Nagyon meglepődött. Társa szüleit ott találta élve és egészségesen. Adinda szülei voltak azok, akik elmondták neki, hogy valójában nem lányuk, hanem fiuk van, de 2020-ban elkezdett női ruhákba öltözni. A boldogtalan szülők bevallották, hogy nem tudtak fiuk kapcsolatáról, nemhogy a házasságról – írja a  South China Morning Post.

A rendőrség szerint Adinda úgy viselkedett, mint egy nő, ráadásul nőies hangja is volt„Ha megnézzük az esküvői fotóikat, Adinda pontosan úgy néz ki, mint egy igazi nő. Emellett szelíd hangja és hangszíne is van, így nem merült fel a gyanú, hogy nő lenne”.

A helyi média beszámolói szerint Adindát, aki, igazából Eric, letartóztatták. Kiderült, hogy végig azt volt a szándéka, hogy ellopja a férje családjának vagyonát. Csalás vádjával néz szembe, amiért akár négy évre is rács mögé kerülhet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés