ACNEWS

13 éves kisfiúkat csábított el a fiatal tanárnő

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Nászútjáról tért vissza az amerikai tanárnő, de azon nyomban börtönbe zárták. A vád pedig súlyos: több, 13-14 éves diákját is molesztálta.
Hirdetés
Ad image

A davenporti IKM Manning School-ban több diák is jelentette, hogy a 24 éves tanárnőjük, Cassidy Kraus szexuális tartalmú képeket és videókat küldözgetett nekik és osztálytársaiknak a Snapchaten keresztül. Az igazgató azonnal jelentette a rendőrségen a dolgot, a nyomozók pedig hamar kiderítették, hogy 2023 tavaszán pornográf felvételeket mutatott egy 13 éves fiúnak, akivel az iskola után is találkozott külön, amikor a nemi szervét is megérintette.

Kraus ezt követően két másik 14 éves diákkal is hasonló dolgokat művelt. A 24 éves tanár jelenleg 10 ezer dollár (jelenlegi árfolyamon számolva kicsit több, mint 3,5 millió forint) ellenében szabadlábon védekezhet, azonban a helyzete nem túl fényes. Miután háromrendbeli gyermekmolesztálással vádolták, amiért életfogytiglan járt volna végül háromrendbeli szexuális visszaélésben és obszcén anyagok gyermekek számára történő terjesztésében vallotta magát bűnösnek. Ezért 33 év börtön vár rá – írja a krone.at.

Az állását pedig ezzel párhuzamosan nemcsak elvesztette, de élete végéig nem mehet gyerekek közelébe, ugyanis szexuális bűnözőként kell majd regisztrálnia magát. A férje, akivel a letartóztatása előtt házasodott össze azonnal beadta a válókeresetet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés