ACNEWS

14 éves a szörnyeteg anyagyilkos, fejszével végezte ki a mamáját

Csupán 14 éves a fiú, aki megölte az anyját
Csupán 14 éves a fiú, aki megölte az anyját
Nem kegyelmezett az édesanyjának a 14 éves kamasz.
Hirdetés
Ad image

Vélhetően  15 évig rács mögött sínylődik az a fiú, aki fejszével kivégezte a Fülöpjakabon élő édesanyját – tudta meg az AcNews. Hogy az anyagyilkos kamaszt mi vette rá a borzalmas gyilkosságra, a bíróságon kiderül majd. Ugyanis a nyomozók lezárták az ellene folyó vizsgálatot, az iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Az ágyon fekvő, tragikus sorsú nőt tavaly december 12-én a hazatérő élettársa már holtan találta. Ő riasztotta a rendőrséget. Kiderült, a vérző fejű asszonnyal fejszecsapásokkal végeztek.

A gyanú a 14 éves fiára terelődött, akit még aznap éjfél előtt Fülöpjakabtól 310 kilométerrel odébb, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei  Sajókazáig menekült. Ott, az édesapja házában fogták el a rendőrök.

Kiderült, a szörnyeteg gyerek fejszével többször fejbe vágta az édesanyját. Amikor az asszony meghalt, az ágyába fektette, majd kitakarított, eltüntette a vérnyomokat, mielőtt elment hazulról.

A brutális anyagyilkos letartóztatásban várja sorsa alakulását. Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel végrehajtott emberölés és kifosztás vádjával állítják bíróság elé – adta hírül a police.hu.

Az AcNews információja szerint ha bebizonyosodik a bűnössége, fiatal kora miatt megússza, hogy élete végéig fegyházban sínylődjön. Legfeljebb 15 év szabadságvesztésre ítélhető, amit feltehetően ki is szabnak rá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés