ACNEWS

17 órán át szívatta a Wizz Air a Dubajból Budapestre utazókat

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A gépnek szerdán kellett volna elindulni Magyarországra, de csak másnap délután szállt fel az Egyesült Arab Emírségek repteréről.
Hirdetés
Ad image

Ismét megszívatta a Wizz Air a magyar utasokat, ezúttal 17 órás késéssel, szerda helyett csütörtökön szállt fel a Dubajból Budapestre induló járat. Az utasok azóta sem tudják, hogy miért nem indult el a repülőgép a kiírt időpontban. A légitársaság nem adott magyarázatot a megdöbbentő káoszra – számolt be az esetről az Utazómajom.

Egy lapnak egy pórul járt járt utas, Magdolna mesélt a kálváriájáról. Mint mondta, Dubajból eredetileg július 10-én, azaz szerdán az esti 21:20-kor induló járattal utaztak volna Budapestre. Már 18 óra 20 perckor kapunyitásra vártak a repülőtéren, amikor 20 perccel később azt írták ki a kijelzőre, hogy „indulás július 12-én”. Mivel a felirat csak 2 percig volt látható a képernyőn, hibára gyanakodtak. De nem elírás történt. A gép valóban nem indult el a megfelelő időben. Bezárták a kapukat, majd minden utast elküldtek, hogy máshol várakozzanak. Végül az eredeti indulási időpont után, 22-23 óra között érkeztek az utasokért a buszok, hogy szállodába vigyék őket.

Az utasok vacsorát és reggelit is kaptak a szállodában, majd másnap reggel 8-kor visszavitték őket a repülőtérre, hogy 9-kor becsekkoljanak. De 11 óráig nem történt semmi. Ebédre egy McDonald’s ​McChicken menüt kaptak. Mire elfogyasztották a gyorséttermi kaját, a kijelzőről ismét eltűnt az indulás időpontja. Hiába kérdezték a földi kiszolgálókat, senki sem tudott segíteni. Ekkor újra módosították a járat indulását 14 óra 30 percre. Végül a gép még ehhez képest is késve, 14:52-kor indult el Budapest felé. A rémálommal felérő késési rekordot egy Budapestről a törökországi Antalyába tartó járat tartja, amelyik 39 órás késéssel szállt fel Ferihegyről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés