ACNEWS

20 éve halott férfit találtak a saját ágyában

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Egy 20 éve halott férfit találtak meg otthonában, miután a szomszédok élősködőkről tettek bejelentést.
Hirdetés
Ad image

A terv az volt, hogy a Cork-i önkormányzat munkatársai kicserélik a zárat az írországi Mallowban lévő házon, hogy a Rentokil bejuthasson, de mert a zárral csak küszködtek, végül berúgták az ajtót, és egy gyors átfésülés után megtalálták a férfi maradványait.

Paul O’Donoghue, a Cork megyei tanács munkatársa ott volt a helyszínen. Elmondta, hogy jelentős mennyiségű posta és szórólap volt az ingatlan ajtajában, mielőtt megtalálták a holttestet – számolt be róla az Irish Mirror.

„Láttam egy ágyat a padló közepén. Aztán láttam egy lábformát a paplan alatt, és egy kabátot, ami rá volt fektetve. Rájöttem, hogy ez egy emberi test. Kimentem a kollégáimhoz az utcára, és azt mondtam: Nem vagyok 100%-ig biztos benne, de azt hiszem, láttam egy testet az ágyon. Utánam jöttek, és akkor bizonyosodtunk meg róla teljesen, hogy az egy holttest” – mondta Paul, akinek a kollégája ezután azonnal hívta az ír rendőrséget.

A később Tim O’ Sullivanként azonosított brit férfi családja azt mondta, megkönnyebbültek, hogy megoldódott a hollétével kapcsolatos kérdés, amely kísértette őket. Pedig egyszer még az otthonában is felkeresték, de nem tudtak bejutni.

A gyászoló család közleményében ez áll: „Egyszerre vagyunk megkönnyebbültek és boldogok, hogy a végső kérdés, amely hosszú évek óta kísértett minket a hollétével/körülményeivel kapcsolatban, megoldódott, és hogy a családja körében helyezhetjük őt örök nyugalomra, ahogy az őt megilleti”.

Az elhunyt férfi gonosz mentális problémákkal küzdött. 1939-ben született Angliában, és egy nyomdában dolgozott. Családja nagyon okos, intelligens és rátermett emberként jellemezte.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés