ACNEWS

5000 fős halálosztag tart Izrael felé – VIDEÓ

Fotó: Képernyőkép / X / Israel-Alma
Fotó: Képernyőkép / X / Israel-Alma
A Hezbollah 5000 fős halálosztaga, a Radwan 125 egységet arra képezték ki, hogy áttörje a biztonsági falakat, mielőtt izraelieket ölne és rabolna el.
Hirdetés
Ad image

Az izraeli csapatok megerősítik a védelmet az északi határon, mivel attól tartanak, hogy a Hezbollah 5000 fős halálosztaga megpróbálhatja megismételni a Hamász csapását.

A Radwan 125 egységet kifejezetten arra képezték ki, hogy áttörje az izraeli biztonsági falakat, lemészárolja a határőröket és megrohamozza Észak-Izraelt, hogy több száz embert megöljön és elraboljon. Az izraeli hírszerzés szakértői úgy vélik, hogy terv az, hogy a túszokat Libanonon keresztül visszaszállítsák iráni számvivőtisztjeikhez.

Az izraeli Alma kutató- és oktatási központ által közzétett rémisztő videón a Hezbollah Radwan egysége látható, amint százával gyakorolják, hogyan lehet lerohanni Izrael védelmét. A videó Joe Biden amerikai elnök rendkívüli háborús látogatásának előestéjén került nyilvánosságra.

Az videóban azt mondják: „A Hezbollahnak 5000 kiképzett és tapasztalt harcosa van, akik népirtást fognak végrehajtani Észak-Izraelben. Itt látható a Hezbollah operatív térképe, amely leírja, hogyan tervezik Észak-Izraelben lévő közösségek meghódítását és kiirtását. A Radwan egység fő feladata, hogy beszivárogjon Izraelbe és elfoglalja Galileát. Egy tömeges beszivárgás szárazföldön levegőn és vízen keresztül.”

A videón aztán látható, ahogy a Hezbollah harcosai végigmennek a gyakorlaton, támadásokat gyakorolnak egy megjátszott határon, és Dávid-csillagos célpontokra lőnek. A támadók „még nagyobb mészárlást” indítanának, mint a Hamász október 7-én.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés