ACNEWS

6,5 milliárd forintot fizet az Ötöslottó, ezt tedd, ha nyerni akarsz

Forint / Fotó: Shutterstock
Forint / Fotó: Shutterstock
Minden idők legnagyobb nyereménye vár a szerencsés játékosra vár, 6,525 milliárd forint üti a markát, aki eltalálja az öt nyertes számot.
Hirdetés
Ad image

67 éve nem volt ilyen magas a főnyeremény összege az Ötöslottón, mint most, 6,525 milliárd forint üti a markát a nyertesnek, aki eltalálja mind az öt számot. A rekordnyeremény harminchárom hete halmozódik, aki ezen a hévégén elviszi, annak megváltozik az egész élete.

Mit tegyen, aki megakarja nyerni a milliárdokat? Először is vegyen lottót. Ha kihúzták a számait, a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál – írta a Szerencsejáték ZRt. A 300 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn. A lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés