ACNEWS

9 éves kislányt akart megfojtani az éjszaka besurranó kamasz

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A 17 éves tinédzser ellen szándékos emberölési kísérlet és nemi erőszak kísérlete miatt folyik nyomozás.
Hirdetés
Ad image

A 17 éves fiú a későbbi áldozata környékén lakott. Aznap este berúgott a barátaival, és bátorságpróbáról diskuráltak. Hajnali 3.45 körül már hazafelé tartott. A fiú elhaladt a lány családi háza mellett és megállt. Az az ötlete támadt, hogy bemegy és körülnéz. A garázs nyitott oldalsó ajtaján keresztül jutott be.

Felment az emeletre. Mint a vallomásában elmondta, mindegyik szobába benyitott, aztán elérkezett Vanessa szobájához. „A fehér ajtó résnyire nyitva volt. Egyszerűen kinyitottam. Sötét volt” – mondta. Elővette a telefonját, hogy azzal világítson. Hallotta, hogy valami a földre esik. „Valószínűleg a késem lehetett, ami a zsebemben volt. Ekkor ébredt fel” – mondta.

El akart menekülni, amikor Vanessa felállt, és megkérdezte, ki van ott. Attól félt, hogy a kislány sikítani fog. „Aztán elkezdtem fojtogatni” – vallotta be a 17 éves besurranó.

A kilenc éves kislány anyja is felébredt a motoszkálásra, amikor benyitott a hálószobába egy sötét ruhás személyt látott. A fiú azonnal elszaladt. Először a garázsban bújt el, majd az erdőbe menekült – írja a blick.ch.

A kiérkező rendőröknek könnyű dolga volt, ugyanis a tinédzser nem csak a kését, hagyta ott, hanem a pénztárcáját, és egy óvszert is. Az ifjúsági ügyészség most gyilkossági kísérlet és nemi erőszak kísérlete miatt nyomoz. Most egy bűnelkövetők számára fenntartott ifjúsági központban tartják fogva. Minden vádat tagad. A szobájában egy nyílpuskát nyílvesszővel és metadonos üvegeket, valamint két nagyméretű védőmaszkot szűrőalkatrészekkel találtak.

Vanessa a kihallgatásán azt mondta, hogy aludt és hirtelen a padlón fekve találta magát. „Megrémültem”, nem ismerte fel a támadóját. A fojtogatás közben folyamatosan próbált lélegezni, és ellenállt: „Azt hittem meg fogok halni”. Arra nem emlékszik, hogy a fiú máshol is megérintette-e őt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés