ACNEWS

2024. October 06.   |   Brúnó, Renáta napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

J.Lo bukott, most milliókat fizethet

J. Lopez / fotó: Shutterstock
J. Lopez / fotó: Shutterstock
A teljes turnéját lemondta J.Lo. Most rajongók százezrei várhatják, hogy visszakapják a pénzük. J.Lo nak is anyagi bukás az elmaradt turné.
Hirdetés
Ad image

Május utolsó napján érkezett a hír, hogy Jennifer Lopez lemondta amerikai, 30 állomásos turnéját. A hivatalos indoklás szerint az énekesnő szeretne több időt tölteni férjével, Ben Affleck-kel, gyerekeivel, valamint a közeli barátaival. Rossz nyelvek szerint azonban koránt sem ez a helyzet. Az internet bugyraiban felröppent pletykák szerint korántsem kapkodtak annyira a jegyekért az emberek, mint azt Lopez várta. Ennek oka az lehet, hogy már az albumhoz kapcsolódó dokumentumfilmet se fogadta a közönség kitörő örömmel, olyannyira nem, hogy TikTokon csak úgy záporoznak a leégető videók.

Jenny from the Block

A legtöbben azért kritizálják az énekesnőt, mert még mindig állítja, hogy ő „Jenny from the Block”. J.Lo karrierje eleje óta szereti hangsúlyozni, hogy ő egy egyszerű, hétköznapi lány Bronxból, Puerto Rico-i felmenőkkel. A spanyolajkúak és a bronxiak köreiben pedig ez teljesen kiverte a biztosítékot. Lopez ugyanis éppen, hogy makog valamit spanyolul, ami miatt rendszeresen hozzák párhuzamba Anya Taylor-Joy-jal, akiről kevesen tudják, de félig argentin. És folyékonyan beszél több nyelven, köztük spanyolul is. De nem ez a rajongók legnagyobb problémája. A This Is Me… Now: A Love story címen futó filmben többször is kiemeli bronxi származását.

Elmondja, hogy még mindig mennyire kötődik a blokkhoz (ami amúgy egy utca), ahol felnőtt és akárhányszor arra jár, kér egy sonkás szendvicsen narancsszín üdítővel. „Aki tudja, az tudja.” – hangzik el a filmben. Azonban még mindig senki se érti, hogy mi az a narancsszín üdítő. A fő gond ezzel az, hogy bár állandó hangsúlyt kap a származása, a környéket mégse támogatja. Több ott lakó is állította az elmúlt hónapokban, hogy az énekesnő néha felbukkan egy stábbal, elmegy a volt iskolájába is. De anyagilag nem támogatja a helyi kultúrát, holott Bronx a mai napig nem számít a legjobb környékek egyikének.

Óriási pénzek mentek le a lefolyón J.Lo miatt

A fentiek miatt érthető, ha esetleg nem kihalásos alapon lehetett jegyet szerezni a turnéira, úgy, ahogy például egy Taylor Swift koncertre lehet. Azonban így is rengeteg csalódott emberről beszélünk, hiszen nem egy vidéki hakni a téma. Lapunk egyik olvasója a turné első koncertjére vett magának jegyet, ami június végén lett volna esedékes. Miamiba is régen kifizette a nem éppen olcsó repjegyeket, amiknek az árát így alapvetően bukta. Tehát úgy is mínuszba került, hogy a koncertjegy árát a Ticketmaster visszatéríti. A szállásét és a repülését azonban nem kapja vissza. Ezzel pedig nem ő járt így egyedül.

Bár pontos számok nincsenek, azt azért lehet sejteni, hogy Magyarországról és Európából is többen vásároltak ezekre a koncertekre jegyet, így vélhetően ezrek, tízezrek bukták most a pénzüket. Arról nem is beszélve, hogy a turnéra már minden készen állt. Nem kevés ember idejét pocsékolta el az énekesnő feleslegesen. Szerencsére azonban azok, akik hivatalos oldalról és nem másodkézből vették meg a jegyeiket, visszakapják a pénzüket. A Ticketmaster vásárlóinak nincs más dolga, csak várni. Az oldalon feltüntetett információk szerint 14-21 napon belül megérkeznek az utalások, aki pedig viszonteladótól vásárolt, annak jeleznie kell az igényét az oldal szabályainak megfelelően, hogy szeretné visszakapni a pénzét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés