ACNEWS

2024. September 21.   |   Máté, Mirella napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Fiatal ágyasok szülik Kadirov gyermekeit – aztán kidobják őket

Ramzan Kadirov / Fotó: Shutterstock
Ramzan Kadirov / Fotó: Shutterstock
A csecsen vezér, Ramzan Kadirov nagy háremet tart fenn, és gyakran talál szeretőket az iskolás lányok és diákok között.
Hirdetés
Ad image

A csecsen vezető szereti magát mintamuzulmánnak és bölcs családapának beállítani. Összesen tizennégy gyermeke van, akiket hivatalos életrajza szerint mind a felesége, Medni szült. Ez azonban nem teljesen igaz. Kadirovnak összesen négy felesége van, de az orosz törvények miatt ezt nem ismerheti el.

Adam nevű fia például 2008-ban született az akkor 16 éves Zamira Dzhabrailovától. Putyin barátjának másik gyermekágyasa Fatima Khazuyeva volt. Tizenöt évesen második helyezést ért el a Miss Kaukázus versenyen, amelyet zárt ajtók mögött, kizárólag Ramzan Kadirov szeme láttára tartottak. Khazuyeva ekkor már a fiát hordta a szíve alatt.

A Projekt független oknyomozó portál Kadirov több olyan szeretőjét is felkutatta, akikkel a csecsen despota intim kapcsolatot tartott fenn, mielőtt betöltötték volna a 18. életévüket.

A portál szerint, Kadirov szereti a nagyon fiatal lányokat, az iskoláslányokat és az elsőéves középiskolásokat. Van egy asszisztense, aki számos fiatal csecsen lánnyal tartja a kapcsolatot. „Tucatnyi, talán több száz lány lesi a kívánságait” – mondta egy Kadirovhoz közel álló forrás.

A 47 éves vezető 20 éve vaskézzel uralkodik Csecsenföldön. Emberei állítólag már a hatalomra kerülése idején is csecsen lányokat raboltak el az utcán, és vitték őket a főnökükhöz. Sokan közülük ma már azzal a stigmával élnek, hogy kidobott ágyasok, akiket Kadirov megfosztott szüzességüktől. A konzervatív muszlim társadalomban a szégyen rájuk tapadt, és nem házasodhatnak meg.

A csecsen vezér néhány kegyeltje engedelmességéért ingatlanokat vagy a csecsen államigazgatásban betöltött pozíciókat szerzett. De voltak olyan lázadó nők is, akiket Kadirov megbüntetett. Például 2003-ban Gudermesben lelőtték Zanetta Mukujevát, aki teherbe esett Kadirovtól, és a csecsen vezető ezért megölette. A halál okaként számos, a fején és a mellkasán ejtett golyó okozta sebet adtak meg. Két Kadirovot ismerő személy úgy véli, hogy a mészárlást maga a vezető hajtotta végre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés