ACNEWS

Berúgja az ajtót Majka: holnap beköltözik a Való Világba

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Az ózdi rapper több mint két évtized után visszatér a gyökerekhez, abba a luxusbörtönbe költözik, ahonnan a példa nélküli karrierje elindult.
Hirdetés
Ad image

Majoros Péter, azaz Majka 22 év után, szerdán visszaköltözik a luxusbörtönbe, a Való Világba. Nincs ember, aki ne tudná, hogy Majka a VV-nek köszönhet mindent. Karrierje példátlanul meredek módon ívelt felfelé. Zenei és televíziós műsorvezetői szárnyalása azóta is tart. Olyannyira, hogy ősztől az RTL X-Faktor műsorában mentorként szerepel majd – írta az nlc.

“Szerettem a ValóVilágot. Mai napig azt gondolom, hogy nekem az hozta meg az áttörést – ismerte el a Fókuszban Majka. – És egyébként ide van tetoválva a dátum, nekem itt a jobb karomon csomó olyan dátum van, ami fontos. Élet, halál, születés, gyerekem, apukám, mama. És a legalja pedig az a valóvilágos dátum, amikor én beköltöztem a villába. Mert az nekem egy olyan sorsfordító volt az életemben, ami miatt most itt ülhetek és egyáltalán veled beszélgethetek ennyi idő után is”- magyarázta az egykori valóságshow-hős.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés