ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kisfiút rúgott fel a Yakuzák edzője a szolnoki kalandparkban

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Bántalmaztak, pontosabban felrúgtak egy kisfiút a szolnoki kalandparkban. Az ügyben nyomozást indított a rendőrség.
Hirdetés
Ad image

A múlthét folyamán a szolnoki kalandparkba látogatott egy gyerekcsoport. Ez egy teljesen szokványos nyári program a gyerekek számára, azonban sajnos rendőrségi ügy lett a vége. A kamerafelvételeken ugyanis tisztán látszik, hogy az egyik kisgyereket felrúgja a helyszínen egy felnőtt. Nem is akármelyik, hanem egyenesen az egyik felügyelőjük.

Az esetet egy ottdolgozó sem látta, csak azt vették csak észre, hogy a gyerekek elkezdtek sírni és félnek. Ennek alapján végül visszanézték a kamerafelvételeket és feljelentést tettek. „A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt a rendőrség nem ad.” – összegezte az MTI a rendőrség kommentárját.

Egy edző bántalmazta a rábízott gyereket

Az RTL információi szerint a bántalmazás közvetlen előzménye az volt, hogy a kisfiú nem akart felmenni a mászókerítésre. Ahogy az a fenti videón is látszik, a férfi karonragadta a gyereket, akit arrébb rángatott egy rekortánnal fedett részre. Itt nemes egyszerűséggel úgy kirúgta a gyerek lábát, hogy az lefejelte a földet és sírva ott is maradt.

Az eset után nemsokkal derült ki, hogy az elkövető nem más volt, mint a Yakuzák Se elnöke. A férfi vállalta a felelősséget a Telex beszámolója szerint és lemondott a posztjáról. Az egyesület honlapján kért elnézést. „Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam, és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem, és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek” – írta.

1500 megszólaló a Facebookon

„Csak nekem aggasztó, hogy egy másik nevelő se rohan oda a gyerekhez, hogy mi van vele???” – teszi fel a videó alatt joggal az egyik kommentelő.

„Hűvösre az ilyen undorító aberrált patkány emberrel!!!!! Ilyenkor látszik, hogy az, hogy valaki képtelen bánni az emberekkel az rohadtul nem identitás kérdése! Ez egy őrült barom! Nem engedném gyerekek közelébe!” – olvasható egy másik hölgy véleménye.

„A kisgyerek vállra és fejre esik. Ezért börtönt kell kapnia a féregnek… És egy olyan verést a gyerek családjától, hogy ne tudjon lábra állni egy ideig.” – hangzik egy újabb vélemény.

A legtöbben egyetértenek a fentiekkel, bár nem mindenki pártolja azt, hogy az erőszakkal erőszakkal válaszoljanak. Azonban a börtönt mindenki támogatja.

„És mindneki úgy tesz, mintha természtes lenne???” – hívja fel arra a figyelmet az egyik kommentelő arra, hogy senki nem reagál. A gyerekek nem mennek oda segíteni, és egy felnőtt se jelenik meg. Mintha a csoportban már-már normálisnak számítana az ilyen jellegű bánásmód.

Egy hozzászóló így summáz: „Ki ez a féreg?”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés