ACNEWS

Horror az érdi bölcsödében, kínozta a gyerekeket a gondozónő

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Volt olyan csöppség, akinek a száját celluxszal ragasztotta be, mást babzsákkal dobált vagy erőszakkal kirángatott a kiságyból.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő bölcsödei erőszakra derült fény az Érdi Polgármesteri Hivatal Pöttöm Sziget Bölcsőde . Egy gondozónő terrorban tartotta a rábízott gyerekeket, válogatott módon bántotta, kínozta őket. Egy síró kislánynak rendszeresen celluxszal ragasztotta be a száját és az orrát. Másokat a karjánál fogva rángatott ki a kiságyból. Munkatársai tudtak róla, szemet hunytak az esetek felett. A botrány akkor robbant ki, amikor a szadista gondozónő egy kisfiút babzsákkal fejbe dobott, és bevérzett a gyerek szeme. A megdöbbentő bántalmazásról esetről csak később értesítették az anyukát.

A gyermekbántalmazás miatt a rendőrség nyomoz Fotó: MTI/Jász Csaba

A lap úgy tudja, fénykép és videófelvétel is készült a sérült gyerekről. Amit a bántalmazott kisfiú édesanyja azóta sem kapott meg. „A videófelvételt a mai napig nem láttam, nem áll rendelkezésemre, ami felháborító, mert nekem, mint szülőnek, jogom lenne megkapni”fakadt ki az anyuka.

A legnagyobb szégyen az, hogy a gyerekverő gondozónő volt a csoportvezető – nyilatkozta az Indexnek egy dadus. A dolgozók szerint az agresszív főnökük gyakran zaklatott idegállapotban jelent meg a bölcsiben. Sokszor már reggel alkalmatlan volt a munkavégzésre. Amikor a kollégái kérték, hogy ne vegye fel a munkát, menjen inkább haza, az volt a válasza, hogy marad, mert drága a benzin. Az ügyben az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kiskorú veszélyeztetése miatt rendelt el nyomozást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés