ACNEWS

Meghalt a híres énekes, mert megölelte egy rajongója

Ayres Sasaki / Fotó: képernyőkép, Youtube
Ayres Sasaki / Fotó: képernyőkép, Youtube
Ayres Sasaki egy brazíliai fellépésén áramütéstől halt meg, miután egy elázott rajongó megölelte.
Hirdetés
Ad image

Egy híres brazil zenész bizarr balesetben halt meg a színpadon, miután élő fellépés közben áramütést kapott. Ayres Sasaki az észak-brazíliai Salinopolis városában lépett fel, amikor egy rajongója ázott ruhában megölelte őt a koncert közben. Amikor a művész másodpercekkel később egy kábellel érintkezett, a helyszínen összeesett.

A baleset pontos körülményeit még vizsgálják. A rendőrség tanúkat hallgat ki, és kihallgatja többek között az elázott rajongót, aki a színpadon megölelte a rockert – írja a heute.at.

Az énekes családja és barátai gyászolják a 35 éves férfi elvesztését. „Szuper karizmatikus srác volt, hihetetlenül tehetséges. Ő volt a legjobb énekes és gitáros Belémben! Nagyszerű és figyelmes barát” – mondta Adriano, a zenésztársa.

Az eredetileg Belémből származó Sasaki építészként is dolgozott, de szenvedélye a zene volt. „Úgy ismerték, mint a ráadások királyát. Egyszer a közönség annyi ráadást kért tőle egy zártkörű koncerten, hogy tizenkét órán át játszott. Biztos vagyok benne, hogy ez alatt a tizenkét óra alatt jobban szórakozott, mint a munkahelyén” – mondta Adriano.

A művész feleségét hagyta hátra, akivel mindössze tizenegy hónapja voltak házasok.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés