ACNEWS

Kiderült, miért halt meg élő adásban az extrémevő lány

Forrás: X
Forrás: X
Pan Hsziaoting élőben akarta közvetíteni, ahogyan 10 óra leforgása alatt megeszik 10 kiló ételt. Felboncolták halála után.
Hirdetés
Ad image

Az úgynevezett „Mukbang” lényege, hogy az emberek leülnek egy videókamera elé és élőben közvetítik azt, ahogyan esznek. Ez a folyamat sokszor órákon keresztül tart és több kiló ételt elpusztítanak, miközben a rajongóikkal beszélgetnek. A 8 órás közvetítés kifejezetten átlagosnak számít ebben a streaming formátumban. A 24 éves Pan Xiaoting is az ebben a stílusban készült videóiról híresült el, amik gyakran 10 órán át zajlottak. Ilyenkor 10 kiló ételt evett meg.

Azonban Pan gyomra nem bírta sokáig a kihívást. Kórházba került, miután vérezni kezdett a gyomra és a bélrendszere is. Ennek ellenére folytatta a streamelést, hiába figyelmeztették őt a Mirror szerint a családja és a barátai is. Idén július 12-én azonban végleg feladta a szervezete az egyik élő közvetítés közben. Panen boncolást végeztek, ahol kiderült, hogy az egészben lenyelt ételek miatt deformálódót a gyomra, ami képtelen volt megemészteni azt mennyiséget, amit a lány magába tömött.

Rengeteg embernek persze már az is kérdéses, hogy miért nézik ezt mások. „Ez borzalmas. Miért próbálják az emberek manapság az elhízást dicsőíteni?” – tette fel valaki a kérdést az egyik ilyen videó alatt. „És közben vannak emberek, akik éhen halnak… ez őrjítő.” A kommentek között pedig nem egyszer a falánkság áldozatának nevezték Pant. „Sose fogom megérteni, hogy miért akarja valaki nézni, amint a másik eszik.” – olvasható több helyen is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!