ACNEWS

Káosz a frankfurti reptéren: őrült emberek ülnek a kifutópályán

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Megbénult a frankfurti repülőtér, a légiirányítók nem indítanak és nem fogadnak járatokat a szélsőséges aktivisták miatt.
Hirdetés
Ad image

Őrült környezetvédők ragasztották oda magukat a frankfurti repülőtér kifutópályájára, megbénítva ezzel a helyi légiforgalmat. Emiatt átmenetileg felfüggesztették a járatok indítását és fogadását. Állítólag ugyanaz a szélsőséges csapat szerdán a kölni reptéren okozott káoszt.

A frankfurti repülőtér az X-en tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a demonstráció miatt felfüggesztették a légikikötő forgalmát. Átmenetileg a reptérről nem indulnak járatok, és nem is fogadják a gépeket. Arra kérik az utasokat, egyelőre ne menjenek ki a repülőtérre, és ellenőrizzék a járatuk státuszát, mielőtt útnak indulnának.

A kölni és a frankfurti repülőtér forgalmáta Letzte Generation nevű aktivistacsoport tagjai bénították meg. Akciójukat a Facebook oldalukon is megosztották. A Blikk szerint így akarják felhívni a figyelmet a klímaváltozás megfékezésének fontosságára. Azt követelik a nagyvállalatoktól, hogy hagyják abba a fosszilis tüzelőanyagok használatát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés