ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott L.L. Junior, mert nem láthatja a kislányát

Fotó: TV2 Tények
Fotó: TV2 Tények
A rapper dühös hangú üzenetben tudatta országgal, világgal, hogy a volt felesége bosszúból 11 napja nem engedi, hogy láthassa a kislányát.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő, hogy L.L. Junior a közösségi oldalán panaszkodott, mert 11 napja nem látta a kislányát, szerinte a volt felesége így áll rajta bosszút. Még a telefonhívására sem reagál – idézte a rapper szavait a Bors. Ugyanis Junior a követőihez fordult. Arra kérte őket, szóljanak már Kingának, hogy szeretné látni a kislányát. Junior szerint a volt felesége, Körtvélyessy Kinga 11 napja nem engedi, hogy láthassa a közös gyermeküket. Szerinte ezzel Kinga rajta áll most bosszút. Bejegyzése megosztotta a követőit, akadt aki az ő pártjára állt, sokan viszont Kinga védelmére keltek. És jócskán vannak olyanok, akik szerint a családi szennyes kiteregetése nem tartozik a nyilvánosságra.

A barátnőjét is megalázta

A rappernek úgy tűnik, kommunikációs problémái lehetnek. Mint azt az AcNews megírta, korábban a volt barátnőjét, Blankát forgó kamerák előtt alázta a TV2 Ázsia Expressz műsorának helyszínén. Most pedig a volt feleségéről fest nem túl hízelgő képet festeni. L.L. Junior szóvá tette, hogy Kinga  nem dolgozik, és ez így nagyon sokba kerül. Dühösen fejtegeti, hogy jó lenne, ha dolgozna, mert évekre elengedő pénzt kapott, és eddig csak fodrászhoz és masszázsra kellett mennie.

Csak a fodrász és a masszázs

Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is… Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni! Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni csak fodrászhoz és masszázsra. Heti kétszer, már 11 éve” – üzente a posztjában, amelyet időközben már törölt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés