ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Zöld mezőn legeltetik a vadunatúj Teslákat – Kinek kell ezután?

Tesla / Fotó: képernyőkép - reddit.com
Tesla / Fotó: képernyőkép - reddit.com
Floridában egy mezőn közepén, a térdig érő fűben, bogarak, kígyók élőhelyén várnak a gazdájukra a vadonatúj Teslák.
Hirdetés
Ad image

Hónapok óta nem mozdulnak el a Tesla Model 3 Highland típusú luxusautók a floridai Tampa városában egy mezőről. Hogy ez nem használ a kocsiknak, az bizonyos. Hiszen a forróság elől menekülő bogarak, kígyók, rágcsálók menedéket keresve bemászhatnak a zugokba. Közben az eső szabadon áztatja a luxusautókat, a tűző nap pedig próbára teszi a fényezést.

Az megszokott, hogy egy autókereskedés vagy egy elosztóközpont felhalmozódott raktárkészlettel bír egy adott típusból – idézi a totalcar a TheDrive cikkét. Csakhogy ezeket betonozott, vagy legalább sóderes placcon tartják elkerítve. Nemúgy Floridában. Egy Reddit felhasználó tett közzé néhány fotót arról, hogy egy mezőn állnak szanaszét vadonatúj Tesla Model 3 Highland luxusautók, körülöttük pedig térdig ér a szép dús, zöld fű. Mindegyik luxusautó új, 2024-es gyártású, még regisztrálatlan. Mégis hónapok óta egy helyben állnak, ami nem előnyös ilyen környezetben.

A Tesla kereskedés arról tájékoztatta a lapot, hogy kisebb torlódás alakult ki a helyi központjukban. Ezért tárolták a mezőn az autókat. De minden leszállított kocsit tökéletesen lemosva és kitakarítva adnak át.  így nem marad benne állat. Elméletileg…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés