ACNEWS

2024. September 21.   |   Máté, Mirella napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nem teljesítik Alain Delon utolsó kívánságát

Alain Delon / Fotó: Shutterstock
Alain Delon / Fotó: Shutterstock
Nemcsak kiderült, hogy hol lesz Alain Delon temetése, de egyik utolsó kívánsága is napvilágot látott. Amit a családja nem kíván teljesíteni.
Hirdetés
Ad image

Vasárnap jelentette be Alain Delon családja, hogy a francia színész 88 éves korában elhunyt. Az Index most arról számolt be francia sajtóértesülések alapján, hogy a színészóriás temetését a Cetre-Val de Loire tartományban található Douchy-Montcorbonban fogják tartani. Alain Delon 1971 óta élt ezen a településen, valamint itt is hunyt el családja körében.

Csak sejteni lehet az időpontot

Azt nem lehet tudni, hogy a temetés pontosan mikor lesz, azonban vannak árulkodó jelek. A településen ugyanis berepülési tilalmat rendeltek el, aminek értelmében sem repülővel, sem drónokkal nem lehet berepülni alacsony magasságban.

Douchy-Montcorbon polgármesteri hivatala azt közölte a sajtóval, hogy Alain Delon családja titokban akarja tartani a színész temetésének részleteit, és ezért ők maguk sem adnak ki információt erről senkinek. Azonban valószínűleg a temetés még ezen a héten meg fog történni, ugyanis a légtérzárlatot zárlatot ma esete 10 óráig rendelték el. Így feltételezhetően ma lesz a temetés. [Frissítés: Delont szombaton helyezik örök nyugalomba]

A kutyájával akart meghalni

Azonban nem ez az egyetlen dolog, ami kiderült a színész halával kapcsolatban. A színész ugyanis meghagyta, hogy kedvencét, a Loubo névre hallgató malinois-t altassák el és temessék el vele. „Ő az életem utolsó kutyája… Úgy szeretem őt, mint egy gyereket. Életem során összesen 50 kutyám volt, de vele különleges a kapcsolatom. Hiányzom neki, ha nem vagyok ott.” – mondta Delon 2018-ban. „Ha én előbb halok meg, mint ő, megkérem az állatorvost, hogy vigyen el minket együtt. A karjaimban fogja elaltatni. Inkább ezt teszem, minthogy tudjam, hogy a síromon hagyja magát meghalni annyi szenvedéssel.” – idézte a Guardian a színészt.

A kívánsága azonban az állatvédők körben óriási felháborodást keltett. Nem véletlen, hiszen Loubo egy egészséges, 10 éves kutya, akit egy menhelyről fogadott örökbe Alain Delon még 2014-ben. A menhelyek és állatvédő egyesületek pedig sorra szólaltak fel a döntés ellen, sőt egyenesen felajánlották, hogy inkább keresnek egy otthont Loubo-nak. Végül erre nem volt szükség, a Brigitte Bardot Alapítvány ugyanis közölte, hogy Delon lánya, Anouchka megerősítette, hogy a család megtartja a kutyát. „Most beszéltem Anouchka Delonnal telefonon, és elmondta, hogy Loubo a család része, és meg fogják tartani. A kutyát nem altatják el” – mondta az alapítvány szóvivője.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés