ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Trump péniszén viccelődött Barack Obama

Obama / Fotó: Shutterstock
Obama / Fotó: Shutterstock
Barack Obama is beszállt az amerikai elnökválasztási kampányba. A volt elnök utódját egy kellemetlen, méretfüggő szomszédhoz hasonlította.
Hirdetés
Ad image

Bár az elmúlt időszakban Barack Obama, az Egyesült Államok volt elnöke inkább a háttérbe húzódott, most 35 percre mégis visszatért feleségével a reflektorfénybe. Obama nyíltan kiállt Kamala Harris mellett beszédében, amit a demokrata konvenció második estélyén tartott. A volt elnök dicsérte Biden munkáját és üdvözölte Kamalát. „Amerika készen áll egy új fejezetre. Készenáll egy jobb történetre. Készen állunk egy Kamala Harris nevű elnökre” – fogalmazott Obama.

A beszédének azonban nem ez volt a legérdekesebb része. A Politico beszámolója szerint ugyanis az ex elnök Donald Trumpra is kitért, akit nem éppen a legfinomabb szavakkal illetett. Mondhatni finoman jelezte, hogy utódja egy hisztis milliárdos. A republikánusok jelöltjét egy 78 éves milliárdosnak nevezte, aki képtelen abbahagyni a nyafogást, mióta 9 évvel ezelőtt rálépett arra az arany mozgólépcsőre, amin bejelentette, hogy elindul a választásokon. „A sérelmek állandó áradata, ami most, hogy fél, veszít Kamala ellen, még rosszabb lett. Gyerekes beceneveket ad, őrült öszeesküvés elméletekkel áll elő, miközben a megszállottja a méreteinek.” – mondta Obama, miközben kezeit néhány centire helyezte el egymástól, finom utalással az anatómiai méretekre.

De nem annyira a szavai, mint inkább a kézmozdulatai oszlattak el minden kétséget afelől, hogy mire akar kilyukadni. Obama centiméteres vonalzóként tette össze a kezét, és hagyta, hogy a rés egyre kisebb legyen. Egy gesztus, a mi mintha egy kicsit túl kicsi nemi szervre utalna. A Politico magazin értelmezte Obama álláspontját: Trump méret-rögeszméjét a szexuális bizonytalansághoz kell kötni.

„Ez csak így megy össze tovább és tovább. A minap hallottam, hogy valaki ahhoz a szomszédhoz hasonlította Trumpot, aki a nap minden percében folyamatosan járatja a lombfúvóját az ablakod előtt.” – zárta gondolatát Obama.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés