ACNEWS

2024. September 22.   |   Móric napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bosszúból rágyújtotta feleségére az otthonát, négy ház égett le

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
A pilisvörösvári férfi úgy összeveszett a feleségével, hogy a vita végén benzint locsolt a falakra és meggyújtotta: négy ház égett le.
Hirdetés
Ad image

Hajtóvadászatot indított a pilisvörösvári családapa után a rendőrség, aki szerda hajnalban rágyújtotta a házát a családjára, de három másik szomszédos lakóépület is leégett. Mint kiderült, a férfi féltékeny volt, emiatt veszekedett a feleségével. Mivel a szavak kevésnek bizonyultak, haragjában benzinnel lelocsolta a ház falait és öngyújtóval meggyújtotta.

A lángok felszaladtak a tetőig, a felesége véletlenül észrevette a tüzet, felkeltette a fiait és kiszaladtak az udvarra. Döbbenten látták, hogy a három szomszédos családi ház is lángokban áll. Riasztották a tűzoltókat, amikor kiértek, mind a négy épület teteje teljes terjedelmében égett. Órákig dolgoztak, hogy megvédjék a szomszédos otthonokat. Szerencsére senki nem sérült meg, de mind a négy ház lakhatatlanná vált. A károsult szomszédok egy darabig üldözték a gyújtogatót, de nem érték utol.

„Egy élet munkája lett oda, a mennyezet beszakadt, teljesen leégett, a fürdőszoba teljesen, a cserép, minden, összetört a járólap. A belső szobában a mennyezet leszakadt a víz beömlött”– sorolta a Tényeknek az egyik károsult. A rendőrség hajtóvadászatot indított a 32 éves Bereczki Richárd Zsigmond után, akivel szemben emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés