ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Verstappen apja, felmosta a padlót a Red Bullal

Fotó: Red Bull
Fotó: Red Bull
Jos Verstappen óriási csalódásként élte meg, hogy a Holland Nagydíjon a fiát 23 másodperccel tönkreverte Lando Norris.
Hirdetés
Ad image

Csalódással és haraggal beszélt a Red Bull Holland Nagydíján nyújtott teljesítményéről Max Verstappen apja, hogy Norris tönkreverte a fiát. Miközben a McLaren és a Mercedes szárnyal, a Red Bull következetesen visszafelé lépdel. Fogalmuk sincs a hiba okáról, ezért az autót is visszafejlesztik.

„Több mint 20 másodperc nagyon nagy csalódás. Maxnak nem volt esélye a győzelemre. De ez nem is meglepő, ha visszafejlesztik az autót” – idézte az f1vilag.hu Verstappen a Bild című lapnak adott interjúját. Idősebb Verstappen nem kímélte a Red Bullt, utalt rá, hogy az osztrák csapat a zandvoorti hétvégén számos régebbi alkatrészt visszatett RB20-as versenyautójára.

„Ez mindent elmond. A csapat többször is rossz irányba fordult. Tükörbe kellene nézniük, és nem mindig mindent szépíteni. Itt az idő – ha még nem késő –, hogy megkérdőjelezzék magukat. A jó emberek elhagyják a csapatot. Nagyon elégedetlen vagyok azzal, ami történik” – dohogott Jos. – „Ezt már nem lehet szépíteni, a helyzet komoly. Max nem lesz elégedett, ha ilyen autója van. Most [Christian] Horneren múlik, hogy visszaterelje a csapatot a helyes útra.”

Arra a kérdésre, hogy Horner képes lesz-e összekapni a Red Bull csapatát, az idősebb Verstappen így felelt: „Majd meglátjuk, de most azt mondom, hogy nem. Sok mindennek kell történnie. Az egész szellemiségnek meg kell változnia.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés