ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Egymás torkának esve ordítozott L.L. Junior és Dárdai Blanka

Fotó: L.L. Junior Instagram
Fotó: L.L. Junior Instagram
A nyílt utcán kiabálva szidalmazta egymást az Ázsia Expressz két új szereplője, miközben szállást kerestek maguknak.
Hirdetés
Ad image

Egymás torkának esve, kiabálva szitkozódott szálláskeresés közben L.L. Junior és Dárdai Blanka az Ázsia Expressz két új szereplője. Először keresett éjszakai szállást L.L. Junior és barátnője, Dárdai Blanka az Ázsia Expresszben, ami csúnya veszekedésbe csapott át. A nyílt utcán ugrottak egymásnak az éjszaka közepén, mivel a rappernek nem tetszett, hogy a az énekesnő is megszólította a házigazdákat. Folyamatosan azt hangoztatta Blankának, hogy alkalmazkodjon a Fülöp-szigeteki kultúrához, és ne ő ugráljon, sőt harsány se legyen, majd ő megoldja, mivel ez a férfi dolga. De ennek ellenére nem nagyon csipkedte magát L.L. Junior, hogy minél hamarabb szálláshoz jussanak. Barátnője ennek párszor hangot is adott, ettől pedig még ingerültek lett a rapper. Folyamatos vitájuktól csak úgy zengett az egész utca – írta az nlc.

Laci, elég legyen belőled!

“Össze-vissza vagyunk, nem vagyunk szinkronban. Hagy irányítsak én… Fáradt vagyok baba, és te nem lehetsz hangosabb egy férfival, mint én. Nem bírsz csöndben maradni, csak csinálod! Tényleg elegem van ebből, hadd csináljam!”” – teremtette le a párját a rapper. Akinek az sem tetszett, hogy Blanka köszön be először a házakba szálláskereséskor. Miközben azt egy férfinak kellene.”

Blanka pedig kontrázott: “Laci! Elég legyen belőled! (…) Mi az, hogy nem vagyunk szinkronban?! Engem lekussoltatsz, és azt mondod, hogy csinálod, de nem csinálod!”

Nem tudod előadni magadat egy férfinak

Junior szerint vitatkozva nem lehet szállást keresni. “Nem tudod előadni magadat egy férfinak, mert ez más kultúra. Legalább ezt tanuld meg ebből az országból! (…) Ha látja, hogy ilyen nagy szád van, egyik sem fog beengedni!” – teremtette le a barátnőjét, aki már nem bírta cérnával L.L. Junior bénázását. 

“Azt mondta, majd ő megy, mivel ő a férfi; késő este van, és biztos, hogy ő majd talál szállást. Én meg azt láttam, hogy ez egy tök jó terv: Menjél nyugodtan előre, mint férfi! De ő csak megyegetett. Nem bírom azt nézni, hogy egy helyben állunk, úgyhogy már 10 órája nem fürödtem és nem ettem” – magyarázta utólag az összetűzésüket a kamerák előtt Dárdai Blanka.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés