ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kiderült, Putyin kivel tárgyalt titokban

Sámán / Fotó: Shutterstock
Sámán / Fotó: Shutterstock
Putyin, amikor Mongóliába látogatott, állítólag egy különös és titkolt találkozót is beiktatott a programjába. Az ukrán háborúról volt szó.
Hirdetés
Ad image

Moszkvában most az a hír járja, legalább is a Sun nevű brit bulvár lap szerint, hogy a mongóliai utat nem véletlenül vállalta be Putyin. Állítólag az elnök valódi célja az volt, hogy találkozhasson a világ legnagyobb sámánjával. Két orosz száműzött adta ezt közre a saját közösségi csatornáin, ezt vette át több bulvár lap, köztük a Sun. Független források nem erősitették meg a feltételezéseket.

Áldást kapott a háborúra

A száműzetésben, most Berlinben élő Mihail Zigar ellenzéki, a TV Dozhd alapítója hírtelen azt állítja, hogy Putyin megállt a szibériai Tuvában. Méghozzá azért, hogy tanácsokat kérjen az ott élő nagyhatalmú sámánoktól. Szibéria és Mongólia ugyanis egyaránt híres arról, hogy a világ legmagasabb rangú és egyben leghatalmasabb varázslói élnek ott. Az orosz elnök pedig, Zigar állítása szerint azért látogatott ide, hogy az áldásukat kérje az atomfegyverek bevetése előtt. Putyin ugyanis fél attól, hogy feldühíti a szellemeket a pusztító fegyver bevetésével.

„Moszkvában most az a pletyka kering, hogy Putyinnak sámánok áldására van szüksége az atomfegyverek bevetéséhez. Az ő beleegyezésük nélkül nem merne megtenni egy ilyen komoly lépést, mert fél, hogy felbosszantja a szellemeket. Állítólag elégedetten tért vissza Mongóliából.” – idézte a lap Zigart.

De nem ő az egyetlen, aki szerint az atomfegyverek bevetéséhez szeretett volna áldást kérni az elnök. A Kreml egyik volt munkatársa, Abbas Galljamov is hasonló információkat kapott. „Amellett, hogy Putyin áldást kapott az atomfegyverek használatára, a saját élete meghosszabbítása, a reinkarnáció is érdekelte. Állítólag nagyon elégedett volt a találkozókkal és a rituálékkal egyaránt.” – írta a Telegramon. (Galljamov amúgy szintén száműzetésben él, és hazájában korábban 8 évre ítélték háborús rémhírterjesztésért.)

Rajong az okkult tudományokért

A találkozót egyébként, írja a brit bulvár lap, az a Mihail Kovalcsuk professzor szervezte, aki állítólag korábban orosz tudósokat bízott meg azzal, hogy fejlesszenek ki különböző gyógymódokat, amikkel meg lehet gátolni Putyin öregedését.

Bár egyik ellenzéki sem nevezte meg a találkozón részt vett sámánokat, de az orosz jelentések szerint Putyin rajong az okkult tudományokért, és a Kreml szoros kapcsolatban áll Kara-ool Dopchun-ool-lal, a fősámánnal. (Dopchun-ool Kara-ool Tyulyusevics orosz fősámán, a Medve Szelleme (Adyg-Eeren) sámánközösség elnöke egy rituálé keretében korábban azt jósolta, hogy nem lesz atomháború, de ehhez a Nyugatnak észhez kell térnie, és be kell látnia, hogy nem képes legyőzni Moszkvát – a szerk.)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés